Netman - Limitsiz, Taahhütsüz, Yüksek Hızlı Fiber ve DSL İnternet
Netman; Limitsiz, taahhütsüz, yüksek hızlı Fiber ve DSL internet hizmetleri sunar. Mevcut altyapınız üzerinden en ucuz internet hizmeti.
Son düzenleme:
Bende öyle düşünüyorum, hatta iptal başvurusu yaptımEki Görüntüle 1761689
Eki Görüntüle 1761690
2021 Aralıkta Telekom ile taahhüt bitimi sonrası geçtiğim. Netspeed aboneliğimi son zam sonrası iptal ederek tekrar telekoma dönmeyi düşünüyorum.
Telekom modem kira bedeliyle beraber ilk 12 ay 249 son 12 ay 289 TL oluyor. Bana avantajlı geldi siz ne düşünüyorsunuz?
Gece gece sırf şu muhabbet yüzünden müşteri temsilcisi ile ufak çaplı tartıştık diyebilirim, D-Smart'a geçicem gibi duruyor.Oha. Ne ara zamlandı la Netspeed? İnsan SMS atar bilgilendirir, zam yapacağız diye.
Düzeni değiştirmeye gayret edeceğiz (seçim). Avrupa fiberde uçmuş enflasyonları 15 civarında biz hala fiber arıyoruz ve enflasyon uçmuş!Az önce SMS geldi. Şaka gibi. Ne yapacağız artık aklım almıyor.
Modemi neden kendiniz almıyorsunuz? Daha mantıklı değil mi?Bende öyle düşünüyorum, hatta iptal başvurusu yaptım
Düzeni değiştirmeye gayret edeceğiz (seçim). Avrupa fiberde uçmuş enflasyonları 15 civarında biz hala fiber arıyoruz ve enflasyon uçmuş!
Modemi neden kendiniz almıyorsunuz? Daha mantıklı değil mi?
kullanan var mı?![]()
Netman - Limitsiz, Taahhütsüz, Yüksek Hızlı Fiber ve DSL İnternet
Netman; Limitsiz, taahhütsüz, yüksek hızlı Fiber ve DSL internet hizmetleri sunar. Mevcut altyapınız üzerinden en ucuz internet hizmeti.www.netman.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.