Netspeed iyi mi?

Keenetic hangi modelini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş var bu işte uzman ona çektireceğim. Bu şekilde tesisat kablolama işleri yapıyor. Tavsiyeni dikkate alacağım dostum. Ben ugreen siparişi vereyim.

Son zamanlarda gelen zamlar ve modeme reset atınca IP değişmeme durumu dışında sorun yok.

2 yıldır aktif olarak Netspeed kullanıyorum. Çok memnunum hizmetlerinden şahsen. Altyapımın desteklediği maksimum hız 74 MBPS ve bana gelen hız resimde görüldüğü gibidir. Yani desteklenen hızın tamamını alıyorum. Kullandığım paket ise 100 Mbps paketi. Ayrıca destek kısımları gayet iyi. Ticket attığınız zaman en geç 5 dakika içerisinde arayıp ulaşıyorlar size.

Hocam bende bağlatıyorum bakalım umarım sorun yaşamam bu arada VDSL modem almam lazım siz hangi modemi kullanıyorsunuz?

Hiç tavsiye etmiyorum bundan 6 ay önce kullandım fiber 100 verdiklerini söylüyorlardı 20-50 geliyor yatırım yetersizliğinden 15 gün bile kullanamadan iptal ettim. TT 200Mbps kullanıyorum kafam rahat zam sıkıntısı yok ben taahhütlü 280 ödüyorum eğer TT altyapınızda sıkıntısız ise TT kullanın. Şimdi gelir Netspeed'te TT altyapısı diye ben sanki bilmiyorum aynı altyapıyı kullandığını ama 100 vaat edip 40Mbps gelince o iş öyle olmuyor.

bkz netspeed 100mbps 280

Hocam bende bağlatıyorum bakalım umarım sorun yaşamam bu arada VDSL modem almam lazım siz hangi modemi kullanıyorsunuz?

Zyxel VMG1312-T20B modelini kullanıyorum ben. Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Olsa bile çok kısa süre içerisinde çözülüyor zaten. TurkNet gibi ticket atıp saatlerce beklemiyorsunuz.

Zaman gösterecek bakalım kötü ise iptal ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…