NetSpeed kesinti sorununun sebebi

Makaleler
21
Selamlar, NetSpeed kullandığımı bilmeyen kalmamıştır herhalde. Uzun saatlerdir internet gidiyordu ve sonunda aradım. Aradığımda "Veri toplama merkezimizde sorun var, ekiplerimiz 6 saat içerisinde çözüme kavuşturacağını bildirdi. Sizlerden özür diliyoruz." cevabını aldım. Eğer sizde de oluyorsa haberiniz olsun diye yazdım buraya.

Bu arada NetSpeed yeni sayılır bu piyasada. O yüzden böyle sorunlar yeni girişimci için görmezden gelinebilir. Önemli olan hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti. Türk Telekom kullanırken 1 ay beklediğimi düşündükçe NetSpeed'i gayet iyi buluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun var. Tek fark öğle saatlerinden beri var. Yaklaşık 4'de gitti ama 10 dakikada bir düzeliyor. Sonra tekrar gidiyor. Tam geçiş yaptıktan sonra böyle bir durumla karşılaşmak da pek hoş olmadı😃

Selamlar, NetSpeed kullandığımı bilmeyen kalmamıştır herhalde. Uzun saatlerdir internet gidiyordu ve sonunda aradım. Aradığımda "Veri toplama merkezimizde sorun var, ekiplerimiz 6 saat içerisinde çözüme kavuşturacağını bildirdi. Sizlerden özür diliyoruz." cevabını aldım. Eğer sizde de oluyorsa haberiniz olsun diye yazdım buraya.

Bu arada NetSpeed yeni sayılır bu piyasada. O yüzden böyle sorunlar yeni girişimci için görmezden gelinebilir. Önemli olan hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti. Türk Telekom kullanırken 1 ay beklediğimi düşündükçe NetSpeed'i gayet iyi buluyorum.
Biz de NetSpeed kullanıyoruz fakat öyle gidip gelmeler olmadı hiç. Evet 1-2 kere gitti ama en geç 5 dakika içinde geri geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı