Netspeed mi? Millenicom mu Tercih Etmeliyim?

Makaleler
2
Arkadaşlar 2019'un ikinci ayında TTNET sözleşmem bitiyor hayırlısıyla. Ancak hangi firmayı ve hangi paketlerini seçmem gerektiği konusunda kararsız kaldım. Bu yüzden sizlerin yardımını bekliyorum.

1.Paket şu: VDSL Tarifeler - Netspeed İnternet Bu paketi düşünmemin sebebi hızının ve AKN'nin yüksek olması, ancak burada ne yazık ki modemi ayrı almam gerekiyor ve bu benim için sorun. Ayrıca kurulum ücretini 6 ay kalma sözüne bedava vermeleri ve bundan cayarsak ceza olarak sadece kurulum ücretini ödüyoruz. (Paket 75Mbps olanından)

2.Paket şu: FİBER Tarifeler - Netspeed İnternet Bu paketi düşünmemin sebebi modemi ücretsiz kiraya sunmaları, onun dışında bir artısı yok hızı daha düşük ancak AKN'si aynı. Eksisi de 75 TL kurulum ücreti ve bu 1. paketteki gibi bedavaya getirilemiyor maalesef. (Paket 50Mbps ve 200GB AKN'li olanından)

3. Paket şu: Eviniz İçin Özgürüm Kampanyası | Millenicom Bu paketi düşünmemin sebebi çok fazla. Mesela diğeri en fazla 75Mbps verirken bu 100Mbps ve üstüne üstlük sınırsız kota ve AKN sunuyor. Modemi de bedavaya kiraya veriyor. Ancak bu firma hakkında internette çok iyi yorumlar gördüğümü söyleyemem.

Bu yüzden kararsız kaldım arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 ay daha var neredeyse. Bu konuyu bence 6 ay sonra düşünmeye başlayınız. Özellikle 2019 yılına girince.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşların dediği gibi şimdiden bakma bence 2018 sonunda akn tamamen kalkıcak. O zaman fiyatlar değişir mi bilmemde. 2018 sonunda bakarsın.

akn kalkmayacak türktelekom yalanlandı sana tavsiyem bilgisayar odandaysa bak tekrar yazıyom modem bilgisayar odandaysa git süperonline al eğer illa aknsiz istersen türkcell süperonline aknsiz platinum paket var

Bende Superonline’yi düşündüm bir an ancak Turkcell 2019’da AKK’nin kalkacağını bildiği için 50Mbpslik paket bırakmamış. Yada varsa bile fiyatı çok uçuk. Dediğiniz gibi düşünmek için erken olabilir yine de fikri olanlar yazarsa sevinirim.

Derdimiz aynı tek fark benim ISS Superonline ve taahhütüm bitti. Adamlar neredeyse hergün arıyorlar artık. Dört dörtlük 50MBS/75GB AKK fiber paketi kullanıyordum. Sonradan öğrendim ki meğer bu 75GB AKK Upload ve Download olarak ikiye bölünüyormuş. Gerçek anlamda düzgün 50mbs+ paket göremedim. Netspeed düşünüyorum ancak 75mbsnin ne kadarını alırım, TT'nin VDSL altyapısı var mı onuda bilmiyorum. Ayrıyetten benimde modemim yok :) Vodafone Net'e bakabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam Superonline Fiber altyapısını kullanıyorlardı. 50MBs/100GB paket görmüştüm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı