Samsun'da Millenicom mu Netspeed mi?

Bunu enişteme aldık. Eve gelmemişler sanırım kutudan yaptılar kurulumu evde zaten sistem vardı o yüzden olabilir. Şimdi mesaj gelmiş hattınız açıldı diye.
Doğrudur, evde sistem hazırsa dediğiniz gibi olmuştur. Hayırlı olsun hocam. Bir sorun yaşarsanız mesaj atın, elimden geldiğince yardımcı olurum.

Millenicom'dan memnun musunuz? Ne kadar hız alabiliyorsunuz?

Hocam kurulum ücreti alıyorlar mı? Siz taahhüt bittikten sonra mı geçtiniz bitmeden 1 hafta falan önce aradınız da onlar mı ilgilendi?
Geçen yıl Turkcell'in kendisinden Superonline fiber kullanıyordum. Sonbaharda evimi değiştirdim, burda da sadece TT altyapısı olduğu için Millenicom'a karar kılıp 35 Mbpslik paketine abone oldum. Geçiş yapmadığım için 4 taksitte toplam 120 Tl ödedim. Sizin taahhütünüz varsa bitmeden bir kaç hafta önce Millenicom'u arayın abone olun. Mevcut tarifenizde ki cayma parasını öderler ve geçiş olacağından kurulum ücreti de ödemezsiniz.
Sizin orda hangi altyapı var? Millenicom kodu lazım olursa veririm hocam, 1 ay ücretsiz yararlanmış olursunuz. Sorunuz olursa tekrardan yazın, yardımcı olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsun merkez de Millenicom 99 TL paketini kullanıyorum. Rakamlar gerçektir 😝
Ekran Görüntüsü.jpg

Taahhüt bittikten sonra arasam bir sıkıntı olur olur mu? Yani kurulum ücreti öder miyim?

SOL fiber ve klasik Türk Telekom'un Vdsl altyapısı.
Taahhüt bittikten sonra oluyor mu bilmiyorum, öğrenmek lazım.
SOL fiber mi TT Vdsl mi düşünüyorsunuz? Millenicom da SOL fiber istiyorsanız SOL da hiçbir şekilde zaten kurulum ücreti almıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı