Samsun'da Millenicom mu Netspeed mi?

Şimdi mesela arkadaşını getir kampanyasından faydalandım ve 1 ay ücretsiz kullandım. Atıyorum 5 ay sonra bir arkadaşımda Millenicom'a geçmek istedi o da benim üzerimden geçip birer ay daha bedava kullanabiliyor muyuz?
Evet, sizde abone olunca sizin de öyle bir kodunuz olacak, çevrende ki arkadaşların abone olmak isterse sende onlara kendi kodunu söyleyip hem sen hem arkadaşın 1 ay ücretsiz şekilde kullanabiliyorsunuz.

Evet, sizde abone olunca sizin de öyle bir kodunuz olacak, çevrende ki arkadaşların abone olmak isterse sende onlara kendi kodunu söyleyip hem sen hem arkadaşın 1 ay ücretsiz şekilde kullanabiliyorsunuz.
Tamamdır hocam eğer Millenicom'a geçersem sizin kodunuzu kullanarak geçerim.

Tamamdır hocam. Son bir sorum daha olacak. Kuruluma ve kurulumdan sonra oluşacak sorunlar için Türk Telekom çalışanları mı geliyor?
Kuruluma Teknofix ekibi geliyor, geldiğin de hemde abonelik imzası atıyorsunuz. Görevli elinde ki cihazla fotosunu çekip Millenicom'a yolluyor. Eve gelecek bir sorun olmadı ben de ama teknik sorunda Türk Telekom çalışanı geliyor diye biliyorum. Sokakta ki kutuda sorun vardı, Türk Telekom çalışanı gelmişti. İnternetim yoktu, komşularında yoktu.

Bunu enişteme aldık. Eve gelmemişler sanırım kutudan yaptılar kurulumu evde zaten sistem vardı o yüzden olabilir. Şimdi mesaj gelmiş hattınız açıldı diye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı