NetSpeed nakil yapmıyor

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar 2 aydır port sıkıntım vardı bugün müdürlük aradı, port sorununun giderildiğini benim hizmet alabilmem için portta yer açtıklarını ve hangi firmadan internet alıyorsan nakil işlemi için konuşabileceğimi söylediler. Müdürlük bana 35 Mbps hız alabilirsin, şu an hattında en ufak sorun yok dedi. En az 10 tane alt yapı sorgulama sitesinden kontrol ettim, 63 Mbps hız çıkıyor. Ben şu an hızında değilim. NetSpeed sürekli nakil işlemimi yapmıyor, sorduğum zaman ise lokalde arıza var, lokalde bulunan devrede arıza var deyip duruyorlar. Müdürlük bana sıkıntı yok, nakil aldır kullan internetini dedi. Bu sorunu nasıl çözeceğim ben? 2 aydır port bekliyorum şimdi birisi abonelik yapsa o port ona verilecek, ben yine elim boş döneceğim, o kadar uğraşmam boşa gidecek. Ne yapmam lazım sizce?

Edit: Dün TT ekibi gelip ankastre kutusunun üstüne rakam yazdı, eskiyi sildi. Ben de sordum, buradan talep gelmiş dedi port için dedi, onu hallettik dedi, o bendim dedim burada sorun yok. İnternet bağlatabilirsin bu günden itibaren dedi, teşekkür ettim, gitti adam.

Güncel sorgu yaptım, 1 dk geçmedi, hala 63 Mbps hız çıkıyor adresime.

Son düzenleyen: Moderatör:
TT ekiplerinden sonra bir daha aradınız mı NetSpeed'i?

Hocam her işlem sonrası NetSpeed'e bilgi verdim ben. Telekom müdürlüğü bana sorun yok hangi firma ise görüş nakil alabilirsin şu an sıkıntı yok diyor NetSpeed'e maili atıyorum nakil formuyla beraber bana verdikleri cevap ise lokaldeki devrede arıza var lokalde arıza var falan diyorlar. Bina da 10 daire var rahat 5 tanesi aktif olarak internet kullanıyorlar hatta çoğu Türk Telekom bir tanesi TürkNet. Bu işi anlamadım ben.

Madem cevap vermiyorlar kendileri kaybeder bence. Yanlış anlama beni ama Millenicom kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır hiç bir sorun yaşamadım şimdiye dek. Eğer normal şartlar altında netspeed den menunsan bir kere daha dediğin gibi mesaj at bu sefer tehdit olarak işlemin gerçekleşmediği takdirde farklı bir ISS 'e geçeceğini bildir. Aynı tarz bir cevap alırsan daha fazla beklemenin manası yok diye düşünüyorum. He illa Millenicom olmak zorunda değil tabi ki kafanda başkası varsa onu da deneyebilirsin..

Madem cevap vermiyorlar kendileri kaybeder bence. Yanlış anlama beni ama Millenicom kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır hiç bir sorun yaşamadım şimdiye dek. Eğer normal şartlar altında netspeed den menunsan bir kere daha dediğin gibi mesaj at bu sefer tehdit olarak işlemin gerçekleşmediği takdirde farklı bir ISS 'e geçeceğini bildir. Aynı tarz bir cevap alırsan daha fazla beklemenin manası yok diye düşünüyorum. He illa Millenicom olmak zorunda değil tabi ki kafanda başkası varsa onu da deneyebilirsin..
Superonline tavsiyem ama biraz pahalı. İlk ay 100 mbbit verdiler. Ve müşteri hizmetleride ilgi gösteriyorlar.

Ben ilk ay değil her ay 100mbps kullanıyorum FTTH fiber olarak :) burda önemli olan mevcut alt yapının ne olduğu ve kaç mbps hız desteklediği. ISS tercihi şimdilerde zevk meselesi :D

Hocam zaten bir kere daha deniycem eğer yine aynı lafları duyarsam kapatıcam aboneliği. Yarın müdürlükten arayacaklar tekrar eğer sorun yok derlerse mail atıcam netspeede bakalım taşıyacaklarmı. Millenicom 16 mbps baktım çok pahalı ya aslında aklımda millenicom var ama bilemedim. Sizce netspeed neden böyle yapıyor? Müdürlük sorun yok diyor küçücük netspeed orası burası bozuk diyip kapatıyor konuyu?
Müdürlük bana ulaştı nakil ekiplere düşmüş dedi hizmet numarası verdi gün için de bağlanacak dedi bakalım bağlayacaklar mı bekliyorum.

Son düzenleme:
Hocam her işlem sonrası NetSpeed'e bilgi verdim ben. Telekom müdürlüğü bana sorun yok hangi firma ise görüş nakil alabilirsin şu an sıkıntı yok diyor NetSpeed'e maili atıyorum nakil formuyla beraber bana verdikleri cevap ise lokaldeki devrede arıza var lokalde arıza var falan diyorlar. Bina da 10 daire var rahat 5 tanesi aktif olarak internet kullanıyorlar hatta çoğu Türk Telekom bir tanesi TürkNet. Bu işi anlamadım ben.
Bana NetSpeed'i önermiştiniz. Sizde problemler yaşamışsınız.

Evet önerdim. Ping sorunu olmadığı için. Şu an sorunları çözdüler nakil de yaptılar internetimi kullanabiliyorum.
Türknet almıştım iptal ettirdim. Daha doğrusu başvuru yaparken hiç sorun çıkmadı. Sonrasında telefon hattında hata oluştu dediler hergün mail atıp durdular. İptal etmek için mail attım. Bugün telefon çaldı kendileri aradı iptal işlemi için. Dilekçesiz iptal ettiler. Şimdi ne yapsam bilmiyorum. Benim konuma cevap yazarsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı