Arkadaşlar 2 aydır port sıkıntım vardı bugün müdürlük aradı, port sorununun giderildiğini benim hizmet alabilmem için portta yer açtıklarını ve hangi firmadan internet alıyorsan nakil işlemi için konuşabileceğimi söylediler. Müdürlük bana 35 Mbps hız alabilirsin, şu an hattında en ufak sorun yok dedi. En az 10 tane alt yapı sorgulama sitesinden kontrol ettim, 63 Mbps hız çıkıyor. Ben şu an hızında değilim. NetSpeed sürekli nakil işlemimi yapmıyor, sorduğum zaman ise lokalde arıza var, lokalde bulunan devrede arıza var deyip duruyorlar. Müdürlük bana sıkıntı yok, nakil aldır kullan internetini dedi. Bu sorunu nasıl çözeceğim ben? 2 aydır port bekliyorum şimdi birisi abonelik yapsa o port ona verilecek, ben yine elim boş döneceğim, o kadar uğraşmam boşa gidecek. Ne yapmam lazım sizce?
Edit: Dün TT ekibi gelip ankastre kutusunun üstüne rakam yazdı, eskiyi sildi. Ben de sordum, buradan talep gelmiş dedi port için dedi, onu hallettik dedi, o bendim dedim burada sorun yok. İnternet bağlatabilirsin bu günden itibaren dedi, teşekkür ettim, gitti adam.
Güncel sorgu yaptım, 1 dk geçmedi, hala 63 Mbps hız çıkıyor adresime.
Edit: Dün TT ekibi gelip ankastre kutusunun üstüne rakam yazdı, eskiyi sildi. Ben de sordum, buradan talep gelmiş dedi port için dedi, onu hallettik dedi, o bendim dedim burada sorun yok. İnternet bağlatabilirsin bu günden itibaren dedi, teşekkür ettim, gitti adam.
Güncel sorgu yaptım, 1 dk geçmedi, hala 63 Mbps hız çıkıyor adresime.
Son düzenleyen: Moderatör: