NetSpeed nakil yapmıyor

TürkNet almıştım iptal ettirdim. Daha doğrusu başvuru yaparken hiç sorun çıkmadı. Sonrasında telefon hattında hata oluştu dediler hergün mail atıp durdular. İptal etmek için mail attım. Bugün telefon çaldı kendileri aradı iptal işlemi için. Dilekçesiz iptal ettiler. Şimdi ne yapsam bilmiyorum. Benim konuma cevap yazarsanız sevinirim.

Konu linki verin. Bu arada iptal için fax göndermeniz gerekiyordu 7 günde iptal ediyorlardı sanırım. Siz başvuru yaptınız bütün bağlantılarınız yapıldıktan sonra mı iptal ettiniz yoksa daha hiçbir bağlantı falan yapılmadan mı?

Konu linki verin. Bu arada iptal için fax göndermeniz gerekiyordu 7 günde iptal ediyorlardı sanırım. Siz başvuru yaptınız bütün bağlantılarınız yapıldıktan sonra mı iptal ettiniz yoksa daha hiçbir bağlantı falan yapılmadan mı?

Hiçbir bağlantı yapılmadı, TT ekipleride aramadı eve de gelmediler. Sadece başvuru yaptım. Bekledim okadar. Dilekçeye gerek yok dediler kendileri aradılar. İptal ettik iyi günler dediler. 😄

Hiçbir bağlantı yapılmadı, TT ekipleride aramadı eve de gelmediler. Sadece başvuru yaptım. Bekledim okadar. Dilekçeye gerek yok dediler kendileri aradılar. İptal ettik iyi günler dediler. 😄

Anladım iyi ki yapmamışlar 😀

O kadar konu açıldı ki Telekom ve Alternatif Operatörler ile ilgili. Durumu az - çok tahmin edebiliyorum. Telekom size " hazırda port var, nakil yaptırın" diyor. Operatörünüz de Telekom'a sorgulama yapıyor ve sistemden sahada problem olduğunu görüyor. Bunu Telekom da biliyor. Telekom'un derdi şu: Altyapı benim , istediğime kiralarım , istemediğime arıza çıkartırım. Kira ücreti 50 liraysa geri kalan operatör karı , neden hepsi benim olmasın ?
Uzun lafın kısası, Telekom portu kendine ayırmış ve siz Telekom'a geçinceye kadar sorun çıkartmaya devam edecekler.

O kadar konu açıldı ki Telekom ve alternatif operatörler ile ilgili. Durumu az - çok tahmin edebiliyorum. Telekom size " hazırda port var, nakil yaptırın" diyor. Operatörünüz de Telekom'a sorgulama yapıyor ve sistemden sahada problem olduğunu görüyor. Bunu Telekom'da biliyor. Telekom'un derdi şu: Altyapı benim, istediğime kiralarım, istemediğime arıza çıkartırım. Kira ücreti 50 liraysa geri kalan operatör karı, neden hepsi benim olmasın?
Uzun lafın kısası, Telekom portu kendine ayırmış ve siz Telekom'a geçinceye kadar sorun çıkartmaya devam edecekler.

Hocam şu an sorun yok Telekom'dan ekip geldi ankastre ve diğer bağlantıları yaptı bende elektrikçi çağırdım internetimi bağlattım şu an kulanıyorum. Ama bu mutlu sona ulaşmak için 2 ay boyunca uğraştım mail atmak telefonla sayısız görüşme yapmak WhatsApp üzerinden görüşme sağlamak anca yaptılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı