NetSpeed nasıldır?

Hangi oyunda yaşanıyor paket kaybı? Ben hiçbir oyunda yaşamıyorum. PUBG, Overwatch, CS:GO, LoL daha birçok çevrimiçi oyunu oynadım hiçbirinde sıkıntı yok. Sadece yaklaşık iki sene önce LoL'de ping biraz yüksekti, uzun süre önce düzeldi.

Genel anlamda güzel bir firma. Şu ana kadar kullandıklarımın yanında en iyisi diyebilirim. Tabii ki sizin lokasyonunuza bağlı olarak performansı değişebilir. 1 yıldan fazladır Netspeed kullanıyorum 35mbps paket ile ne bir paket kaybı ne de internet kesintisi yaşadım(saha dolabı çalışmaları hariç). Bundan önce Turknet kullanıyordum Allah turknetin kucağına düşürmesin hayatımda bu kadar kötü bir firma görmedim.

Ne yazık ki düzelmedi hocam. Aynı şekilde devam etmekte paket kaybı sorunu. Dediğiniz gibi bir süre önce çözmek için büyük çapta bir çalışma yaptılar ama çözemediler. Yakın bir arkadaşım evinde kullanıyor ve her gidişimde bakıyorum düzelmiş mi diye fakat sorun aynı şekilde devam ediyor. Paket kaybı sorunu artık Netspeed'in üstüne yapıştı. Bu ISS bu sorunu çözemeyecek diye bakıyorum ben artık.

Sorunun devam ettiğine dair size ekran görüntüsü atayım tekrar arkadaşıma gittiğimde.
Hmm garip o zaman. Bende ve birçok kullanıcıda düzeldi bu sorun. 50-55 en fazla 60 ping ile oynuyorum. Arkadaşınızın şansına küs :D

Bende 1.5 hafta önce geçiş yaptım. Oyunlarda sadece 1 kere ping artışım oldu oda ilk bağlandığı gündü. İlk bağlandığı günden sonra hiçbir sorun ping yada loss göremedim. Paket olarak 35 Mbps'e kadar VDSL Yalın kullanıyoruz. 33 Mbps Download, 5 Mbps Upload alıyorum. Türk Netdeydim eskiden 2 Mbit Download, 0.6 Upload alıyordum kurtuldum sonra NetSpeed'e geçtim. Memnunum şuan.

Daha bu ay geçtim Netspeed'e. Şu an gayet memnunum. Vaat ettikleri her şeyi sunuyorlar. Ve herhangi bir ping sorunu yaşamıyorum. Superonline'da çektiğim acıdan sonra ilaç gibi geldi Netspeed.
Fakat şunu belirtmem lazım : İnternet birazcık şans işidir. Herhangi bir ISS bende sıkıntılıyken sende gayet iyi olabilir. Veya tam tersi olabilir.

TürkNet'ten 48 saat içinde NetSpeed'e geçtim şu an memnunum ping 13 15 gördüğüm en fazla değer 30 2 aydır kullanıyorum.
Hocam bazı yerlerde packet loss yaşandığına dair şikayetler vardı. Böyle bir sorun yaşadınız mı?
Hangi oyunda yaşanıyor paket kaybı? Ben hiçbir oyunda yaşamıyorum. PUBG, Overwatch, CS:GO, LoL daha birçok çevrimiçi oyunu oynadım hiçbirinde sıkıntı yok. Sadece yaklaşık iki sene önce LoL'de ping biraz yüksekti, uzun süre önce düzeldi.
Şikayetvar.com da ki şikayetlerde Ankara'da ki sunucularından kaynaklı bir packet loss sorunu varmış herhalde, kullanıcılar müşteri hizmetlerinin bu konuda herhangi bir adım atmadığından yakınıyordu. Ancak ben şahsen kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı