Hocam bazı yerlerde packet loss yaşandığına dair şikayetler vardı. Böyle bir sorun yaşadınız mı?
Hiç paket kaybı yaşamadım.
Hocam bazı yerlerde packet loss yaşandığına dair şikayetler vardı. Böyle bir sorun yaşadınız mı?
Paket kaybı yok diyen arkadaşlar neye göre yok diyorlar, merak konusu. Az önce bakın nasıl bir konu açılmış ve bilin bakalım konu sahibi neden şikayetçi? NetSpeed Kalitesizliği - Technopat Sosyal
Tabii ki paket kaybından, genel olarak kalitesizlikten ve müşteri hizmetlerinin vurdumduymazlığından. Hala paket kaybı sorunu ortadan kalktı diyenler var. Kendinizi kandırıyorsunuz arkadaşlar. Bu ISS bu paket kaybı sorununu çözemeyecek. Ve bu paket kaybı sorunu sürdüğü sürece oyun oynayacağım, ping ve stabilite benim için önemli diyene Netspeed öneren kötü niyetlidir, benden söylemesi.![]()
Paket kaybı yok diyen arkadaşlar neye göre yok diyorlar, merak konusu. Az önce bakın nasıl bir konu açılmış ve bilin bakalım konu sahibi neden şikayetçi? NetSpeed Kalitesizliği - Technopat Sosyal
Tabii ki paket kaybından, genel olarak kalitesizlikten ve müşteri hizmetlerinin vurdumduymazlığından. Hala paket kaybı sorunu ortadan kalktı diyenler var. Kendinizi kandırıyorsunuz arkadaşlar. Bu ISS bu paket kaybı sorununu çözemeyecek. Ve bu paket kaybı sorunu sürdüğü sürece oyun oynayacağım, ping ve stabilite benim için önemli diyene Netspeed öneren kötü niyetlidir, benden söylemesi.![]()
"Netspeed öneren kötü niyetlidir" lafı hiç mantıklı bir laf değil. Biz burada millete yardım etmeye çalışıyoruz kendi deneyimlerimizi anlatıyoruz ama siz direk herkesin düşüncesini çöpe atıp üste çıkma derdinde gibi gözüküyorsunuz. Ve kontrol ettim , önceden "Taahhütsüz internet önerisi" adlı konumda da Netspeed'i önermemiştiniz aynı şeyleri belirtmiştiniz. Fakat ben diğer kişileri dinleyerek ve taahhütsüz olmasının artısıyla denemek istedim Netspeed'i. Ve şu an aşırı memnunum , herhangi bir paket kaybı da yaşamıyorum fakat bu konuya attığım önceki cevapta da görebileceğiniz üzere her ISS her yerde aynı performansı vermeyebilir. Benim olduğum yerde çok iyidir sizin olduğunuz yerde kötüdür. Hemen genel olarak yargı yapmanıza gerek yok.
Yazdıklarımı beğenirsiniz, beğenmezsiniz orası tamamen size kalmış bir durum. Ortada kronik bir sorun var, 2 senedir var ve birçok kullanıcı tarafından dile getiriliyor. Durum böyleyken hiç sorun yokmuş gibi davranıp insanlara önerilmesine karşı kullandığım ifadenin gayet açık ve haklı olduğunu düşünüyorum. Olaya dışarıdan objektif bir şekilde bakabilirseniz bu şekilde olduğunu zaten siz de göreceksiniz.@Eryd iki senelik kullanıcı tecrübemi aktarıyorum. Her gün birçok ISS hakkında şikayet çıkıyor. Bahsedilen genel bir sorun olsa ben de yaşardım.
"Kötü niyetli" ne ayrıca? Hadsizliğe lüzum yok.
Ne zaman görsem paket kaybı diyor. Bence de artık kesin kanıtlarla konuşmalı.Burada birçok kimse kendi kullanıcı deneyimini paylaşıp sıkıntı yok diyor. Sen "arkadaşım sorun yaşıyor" diyorsun. Üstüne bir de biz yalancı oluyoruz. Hadsiz değil de nesin peki?
Arkadaşının modemi, kablosu, ankastre kutusu sorunlu olabilir. Bölgesel bir sorun olabilir. Dünya sen, arkadaşın ve seçmece yaptığın konulardan ibaret değil.
Elinde ISS'leri karşılaştıran geniş çaplı bir anket varsa ve NetSpeed son sıralarda ise kanıtı ile koy ortaya. Yoksa eğer özür dile ve sus artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.