NetSpeed nasıldır?

Teşekkür ederim bilgi için.
6-7 aydır kullanıyorum. CS'de 50-55-60 ping alıyorum. Aynı şekilde PUBG vs. gibi oyunlarda da bu şekilde. 35-3 paketim var aldığım değerler bu şekilde;
Eki Görüntüle 662767
Çok güzel olur, teşekkürler. Modemim Vodafone bağlattığım zaman onlardan aldığım modem VDSL/2 destekliyor o konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bina içi kablolarım eskiydi bende dışarıdan çekmiştim şuanlık o konuda da sıkıntım yok.
T
Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Muhtemelen geçeceğim.

@ilke.g Sorun yaşayana kadar iyi bir firmadır. Sorun yaşarsan geçmiş olsun Türk Telekom insiyatifine kalıyorsun.

Eğerki fiberin varsa fiber al kesinlikle.

Hız iyide bende çok kesinti olyodu turknete geçtim hiç kopmuyor altyapı var ise kablonet geç.

Bu işler biraz şans işi hocam. Bulunduğun bölgede altyapın ne kadar iyiyse o kadar iyi sonuç alırsın her zaman. Bu saatte bile oyun oynarken uygulama kullanmadan pingim uçuyor. NetSpeed'e bir ümit başvuru yaptım belki rahat oyun oynarım diye ama göreceğiz bakalım. Çünkü turnuvalara giriyorum maçın en önemli yerinde ping bir kanatlanıyor indirebilene aşk olsun. En kötü olan modem parasına olur kafasindayim artik. Her ay uygulama için 45 TL ödüyorum artık illallah ettim.

Hız iyide bende çok kesinti olyodu turknete geçtim hiç kopmuyor altyapı var ise kablonet geç.
Çok sıkıntılı olursa öyle yapmayı düşünüyorum dostum. Memnun kalmazsam Türknet deneyeceğim.
Anlayabiliyorum seni. Şuan lol oynuyorum tr serverinde bile pingim sabit 45 50. Umarım düzelir durumun kardeşim. Haberini bekliyorum.

Dostum bende Nevşehirdeyim ve NetSpeed'e geçmeyi düşünüyorum ancak kullananlar Online oyunlarda loss sorunu olduğunu söylüyorlar siz yaşıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…