NetSpeed nasıldır?

6-7 aydır kullanıyorum. CS'de 50-55-60 ping alıyorum. Aynı şekilde PUBG vs. gibi oyunlarda da bu şekilde. 35-3 paketim var aldığım değerler bu şekilde;
1599672038350.png

Teşekkür ederim bilgi için.
6-7 aydır kullanıyorum. CS'de 50-55-60 ping alıyorum. Aynı şekilde PUBG vs. gibi oyunlarda da bu şekilde. 35-3 paketim var aldığım değerler bu şekilde;
Eki Görüntüle 662767
Merhaba
Ben kablonet kullanıcısıyım 100mbs 500gb paketi hız konusunda sıkıntı yaşamadım ancak sürekli online oyun oynadığım için ping değerlerinden memnun kalmadım. Exitlag kullaniyorum o da ek maliyet oluyor. Geçen hafta cuma günü netspeed e başvurdum. Bugün modemi yolladılar yarın içinde kurulum randevusu verdiler. Benim kablolarım 15 senelik sorun yaşamamak için bağlantı sonrası ankastre den 50metre Cat6 kablo çekeceğim sonrasında sizi bilgilendirebilirim. Altyapı kadar iç kablolarda çok önemli ek gibi faktörler sorun yaratabiliyor bilginize.
Çok güzel olur, teşekkürler. Modemim Vodafone bağlattığım zaman onlardan aldığım modem VDSL/2 destekliyor o konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bina içi kablolarım eskiydi bende dışarıdan çekmiştim şuanlık o konuda da sıkıntım yok. :)
T
Hız değeriniz yani altyapınız gayet güzel. Şahsen bende 1 yıla yakın hatta belki aşkın süredir kullanıyorum ve arada bir internetin kopması dışında başka bir şikayetim yok. Arada birden kastım da 5-6 günde bir gibi düşünebilirsiniz. Onda da modemi açıp kapatınca düzeliyor. Yani 84 TL'ye 75 Mbps hız aldığımı düşününce ben gayet memnunum, öneririm.
Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Muhtemelen geçeceğim.

@ilke.g Sorun yaşayana kadar iyi bir firmadır. Sorun yaşarsan geçmiş olsun Türk Telekom insiyatifine kalıyorsun.

Teşekkür ederim bilgi için.

Çok güzel olur, teşekkürler. Modemim Vodafone bağlattığım zaman onlardan aldığım modem VDSL/2 destekliyor o konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bina içi kablolarım eskiydi bende dışarıdan çekmiştim şuanlık o konuda da sıkıntım yok. :)
T
Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Muhtemelen geçeceğim.
Eğerki fiberin varsa fiber al kesinlikle.

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır Vodafone evde internet kullanmaktayım ama bu son zamanlarda pingim gerçekten artmaya başladı ve verdikleri pakete göre fiyatları da fazlaydı. 15 Ekim'de taahhütüm bitecek ve NetSpeed'e geçmeyi düşünüyorum. Altyapı sorgulama sonucunu görsel olarak ekledim. Acaba kullanan var mı? İyi midir? Bu altyapı sonucu iyi midir? vs. bilgilendirirseniz veya fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 662734
Hız iyide bende çok kesinti olyodu turknete geçtim hiç kopmuyor altyapı var ise kablonet geç.

Bu işler biraz şans işi hocam. Bulunduğun bölgede altyapın ne kadar iyiyse o kadar iyi sonuç alırsın her zaman. Bu saatte bile oyun oynarken uygulama kullanmadan pingim uçuyor. NetSpeed'e bir ümit başvuru yaptım belki rahat oyun oynarım diye ama göreceğiz bakalım. Çünkü turnuvalara giriyorum maçın en önemli yerinde ping bir kanatlanıyor indirebilene aşk olsun. En kötü olan modem parasına olur kafasindayim artik. Her ay uygulama için 45 TL ödüyorum artık illallah ettim.

Hız iyide bende çok kesinti olyodu turknete geçtim hiç kopmuyor altyapı var ise kablonet geç.
Çok sıkıntılı olursa öyle yapmayı düşünüyorum dostum. Memnun kalmazsam Türknet deneyeceğim.
Bu işler biraz şans işi hocam. Bulunduğun bölgede altyapın ne kadar iyiyse o kadar iyi sonuç alırsın her zaman. Bu saatte bile oyun oynarken uygulama kullanmadan pingim uçuyor. NetSpeed'e bir ümit başvuru yaptım belki rahat oyun oynarım diye ama göreceğiz bakalım. Çünkü turnuvalara giriyorum maçın en önemli yerinde ping bir kanatlanıyor indirebilene aşk olsun. En kötü olan modem parasına olur kafasindayim artik. Her ay uygulama için 45 TL ödüyorum artık illallah ettim.
Anlayabiliyorum seni. Şuan lol oynuyorum tr serverinde bile pingim sabit 45 50. Umarım düzelir durumun kardeşim. Haberini bekliyorum.

Hocam kullanıyorum 1 yıla yaklaşıyor. VDSL 75 Dowland 4 Upload var. Hiç kesitni falan olmadı VDSL Olmasına rağmen Nevşehir'de CS:GO'da 50Ping alıyorum, Eski internetim 70 80 falandı.

Hiç arayıp sordunuz mu? Normal değil veya altyapınızda sıkıntı var.

Dostum bende Nevşehirdeyim ve NetSpeed'e geçmeyi düşünüyorum ancak kullananlar Online oyunlarda loss sorunu olduğunu söylüyorlar siz yaşıyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı