NetSpeed nasıldır?

haruniverse

Kilopat
Arkadaşlar öncelikle iyi günler, altyapımı birçok internet servis sağlayıcısından sorgulattım ve 76 Mbps olarak gözüküyor. Fiyat olarak uygun NetSpeed firmasını buldum, yorumlarına bir göz gezdirince çoğu kişinin memnun kaldığını gördüm. Diğer servis sağlayıcılarının paketleri 100 veya 35 Mbps şeklinde ve biraz tuzlu. NetSpeed 75 Mbps hız, 8 upload şeklinde 75 TL'ye sunuyor. Genelde CS:GO oynuyorum ve ping değerleri benim için önemli, kullanan varsa yazabilir mi? Sizce geçmeli miyim?

Arkadaşlar öncelikle iyi günler, altyapımı birçok internet servis sağlayıcısından sorgulattım ve 76 Mbps olarak gözüküyor. Fiyat olarak uygun NetSpeed firmasını buldum, yorumlarına bir göz gezdirince çoğu kişinin memnun kaldığını gördüm. Diğer servis sağlayıcılarının paketleri 100 veya 35 Mbps şeklinde ve biraz tuzlu. NetSpeed 75 Mbps hız, 8 upload şeklinde 75 TL'ye sunuyor. Genelde CS:GO oynuyorum ve ping değerleri benim için önemli, kullanan varsa yazabilir mi? Sizce geçmeli miyim?
Herkesin altyapısı aynı değil maalesef. Sorun yaşamayan birisi önerdiği zaman sende sorun yaşamayacaksın diye bir durum yok. Herkesin hizmet kalitesi farklı. Ben Türk Telekom kullanıyorum ve çok memnunum, başka birisi ise nefret ediyor. O sebepten ötürü mümkünse taahhüt yapmayan bir firma ile anlaşıp en iyi hizmeti kendin deneyimlemen daha doğru oluyor.

Aynı anda 4 kişi nete girip 2 kişi sürekli indirme yapmıyor ise sabit 40'larda oynarsın fakat arkadan biri hafif indirme yapsın 1000'leri çok rahat görüyorsun.

Kendi sitelerinden baktığımda, 75 Mbps hız olan paket, 94TL olarak gözüküyor ? Fiyat farkı neye bağlı acaba.

Açtığım konular içerisinde detaylı geçiş süreci var aklında hiç soru kalmadan öğreniyorsun her şeyi yazdım bakabilirsin. Hızda artış olduğu gibi pingde de düşüş oldu paket kaybı falan da yaşamıyorum. Bunca zamandır niye geçmemişim de ADSL de sürünmüşüm diye iç geçirdim...

NetSpeed'de şu an dün 60MS ile girdiğim ETS 2'ye şu an giremiyorum. Sebebi ise bizim burada 2 haftadır devam eden altyapı çalışması.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı