Netspeed Nasıldır?

Her İSS'de olduğu gibi memnun olan ve olmayan kesim var, benim bir arkadaşım memnun birisi de memnun değildi, taahhüt yok zaten memnun değilseniz çıkarsınız.
 
Hocam TTNET altyapısında olduğu için önce altyapınızın durumu önemli. Arkadaşımızın dediği gibi memnun kesimde var memnun olmayanda. Ben kendi adıma 2 yıldır memnunum müşteri hizmetleri genelde hızlı çözüm odaklı.
 
Türk Telekom kullanıyordum saçma sapan yavaşlamalar,müşteri hizmetlerinin sürekli arıza kaydı alıp hiçbir şey yapmaması vb. vb. Bende biraz araaştırıp turknet ile neetspeed arasında kaldım neetspeed daha ucuz olduğu için ona geçtim. Müşteri hizmetleri hemen ilgileniyorlar öyle robotla konusmuyosun (şuan pandemiden dolayı evden ulaşım sağlıyorlar tabi uzun sürebiliyor). Online işlemler merkezi çok sade ve kullanışlı, fiyatı; ben merkez de olmadığım için 16mbps lik paket kullanıyorum türk telekom ve turknette 82tl olan aynı paket neetspeed de 66 tl. Altyapı olarakta kurulum ekibi bile türk telekom geliyor. Ucuz hızlı gayette kullanışlı isme aldanıp çekinmeyin bence.
 
Türk Telekom kullanıyordum saçma sapan yavaşlamalar, müşteri hizmetlerinin sürekli arıza kaydı alıp hiçbir şey yapmaması vb. vb. Bende biraz araaştırıp TurkNet ile neetspeed arasında kaldım neetspeed daha ucuz olduğu için ona geçtim. Müşteri hizmetleri hemen ilgileniyorlar öyle robotla konusmuyorsun (şu an pandemiden dolayı evden ulaşım sağlıyorlar tabii uzun sürebiliyor). Online işlemler merkezi çok sade ve kullanışlı, fiyatı; ben merkez de olmadığım için 16Mbps'lik paket kullanıyorum Türk Telekom ve TurkNet'te 82TL olan aynı paket neetspeed de 66 TL. Altyapı olarak da kurulum ekibi bile Türk Telekom geliyor. Ucuz hızlı gayette kullanışlı isme aldanıp çekinmeyin bence.

Bende internetimi değiştirmek istiyorum NetSpeed'den satın alınca kurulum ekibi için ek ücret ödeniyor mu?
 
Bende internetimi değiştirmek istiyorum NetSpeed'den satın alınca kurulum ekibi için ek ücret ödeniyor mu?
Evet. Kurulum ücreti 100 TL. İsterseniz 2 aya bölüyorlar faturaya ek ödüyosunuz isterseniz tek seferde ödeyebiliyosunuz. 6 ay önce ben aldığımda öyledi şuan da değiştini sanmıyorum.
 
@Bitflex @Jokerrr valla ikinizin de dediği müşteri hizmetlerinin iyi olması beni ikna etmeye yetti. Şu an Superonline kullanıyorum ancak ADSL olarak. VDSL'e geçmek istediğimde 105 TL fiyat çıkardılar bana. Ben de Netspeed'i gördüm ve haliyle fiyatları da uygun olduğundan aklım onlara kaydı. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son bir sorum olacak. Benim Turkcell ile taahhütüm martta bitiyor. Netspeed ile şimdi mi anlaşıp formları yollayayım yoksa henüz erken mi? Bildiğim kadarıyla karşı taraf ile sözleşme iptalini vesaire Netspeed hallediyormuş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı