NetSpeed nasıldır?

Körox

Picopat
Daha fazla  
Merhaba 10 gün sonra TT taahhütüm bitecek. NetSpeed firmasını öven çok olmuş. Halihazırda kullandığım hız 24 megabit. Altyapı 100 megabit destekliyor. Sağlayıcı nasıldır? İstanbul kağıthanede ikamet ediyorum. Kullananlar varsa yorum yapabilir mi?

Güzel tercih olur ama Türknet'i de seçenekler içerisine al derim.

Merhaba 10 gün sonra TT taahhütüm bitecek. NetSpeed firmasını öven çok olmuş. Halihazırda kullandığım hız 24 megabit. Altyapı 100 megabit destekliyor. Sağlayıcı nasıldır? İstanbul kağıthanede ikamet ediyorum. Kullananlar varsa yorum yapabilir mi?
Şansa bakın bende Kağıthane'de bulunuyorum ve TT sözleşmem bu cuma bitecek. Araştırmalarım sonucunda Netspeed'e geçeceğim lakin konunuzu takipte kalacağım. Uzun süre tecrübe edinmiş arkadaşların yorumlarını görmeyi isterim.

Mart ayından beri NetSpeed abonesiyim. Her konuda kaliteli bir servis sağlayıcı. Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Herhangi bir sorun olsa bile müşteri hizmetleri de "modeminizin kablosu takılı mi, ışığı yanıyor mu, kapatıp açın" felan diye sormuyor teknik olarak yeterli bilgiye sahipler. Ping - hız gayet stabil, paket değerleriyle neredeyse tamamen aynı. Negatif birşey söylemek gerekirse başvuru için evrakları kargolamak olabilir. Rakip sağlayıcılar mail yoluyla kabul edebiliyor. Yine de kargo işlemleri ve geçiş tam bir gün sürdü (kargo ulaştıktan sonra yarım saat içerisinde eski sağlayıcıdan yenisine geçmiştim bile). Ben hiç sorun yaşamadım tavsiye edebilirim.

Ben NetSpeed kullanıyorum altyapım 80 Mbps destekliyor fakat Ethernet kablosuyla denememe rağmen 16-17 Mbps alıyorum. Ping atıyorum Valorant gibi bir oyunda İstanbul sunucusunda 44-45ms araları alıyorum arada fırlama oluyor fakat geri düşüyor. Steam'den oyun indirirken 1.2-1.7 Mbps arası indirme yapabiliyorum. 2 gün sonra TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum bu aralar internetimde olağandışı bir yavaşlama ve Google'da bile bazı sayfaları açarken zorlandığını gözlemledim.

2.5 yıldır NetSpeed VDSL kullanıyorum. Bu süre içinde bir defa 3 günlük bir kesinti oldu o da NetSpeed kaynaklı değildi. Onun dışında bir sorun yaşamadım. Anlaşmam neyse o hıza oldukça yakın hız alıyorum, ping sorunum da bulunmuyor.

Ben NetSpeed kullanıyorum altyapım 80 Mbps destekliyor fakat Ethernet kablosuyla denememe rağmen 16-17 Mbps alıyorum. Ping atıyorum Valorant gibi bir oyunda İstanbul sunucusunda 44-45ms araları alıyorum arada fırlama oluyor fakat geri düşüyor. Steam'den oyun indirirken 1.2-1.7 Mbps arası indirme yapabiliyorum. 2 gün sonra TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum bu aralar internetimde olağandışı bir yavaşlama ve Google'da bile bazı sayfaları açarken zorlandığını gözlemledim.

Bölge kaynaklı sorun olabilir hocam.
Şansa bakın bende kağıthane'de bulunuyorum ve TT sözleşmem bu cuma bitecek. Araştırmalarım sonucunda NetSpeed'e geçeceğim lakin konunuzu takipte kalacağım. Uzun süre tecrübe edinmiş arkadaşların yorumlarını görmeyi isterim.

Size de isabet olmuş hocam o zaman 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı