Merhaba 10 gün sonra TT taahhütüm bitecek. NetSpeed firmasını öven çok olmuş. Halihazırda kullandığım hız 24 megabit. Altyapı 100 megabit destekliyor. Sağlayıcı nasıldır? İstanbul kağıthanede ikamet ediyorum. Kullananlar varsa yorum yapabilir mi?
Şansa bakın bende Kağıthane'de bulunuyorum ve TT sözleşmem bu cuma bitecek. Araştırmalarım sonucunda Netspeed'e geçeceğim lakin konunuzu takipte kalacağım. Uzun süre tecrübe edinmiş arkadaşların yorumlarını görmeyi isterim.Merhaba 10 gün sonra TT taahhütüm bitecek. NetSpeed firmasını öven çok olmuş. Halihazırda kullandığım hız 24 megabit. Altyapı 100 megabit destekliyor. Sağlayıcı nasıldır? İstanbul kağıthanede ikamet ediyorum. Kullananlar varsa yorum yapabilir mi?
Ben NetSpeed kullanıyorum altyapım 80 Mbps destekliyor fakat Ethernet kablosuyla denememe rağmen 16-17 Mbps alıyorum. Ping atıyorum Valorant gibi bir oyunda İstanbul sunucusunda 44-45ms araları alıyorum arada fırlama oluyor fakat geri düşüyor. Steam'den oyun indirirken 1.2-1.7 Mbps arası indirme yapabiliyorum. 2 gün sonra TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum bu aralar internetimde olağandışı bir yavaşlama ve Google'da bile bazı sayfaları açarken zorlandığını gözlemledim.
Şansa bakın bende kağıthane'de bulunuyorum ve TT sözleşmem bu cuma bitecek. Araştırmalarım sonucunda NetSpeed'e geçeceğim lakin konunuzu takipte kalacağım. Uzun süre tecrübe edinmiş arkadaşların yorumlarını görmeyi isterim.
Bölge kaynaklı sorun olabilir hocam.
Size de isabet olmuş hocam o zaman![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.