Hocam hiç kullanmadım ama 140 lira gibi bir fiyata türknet var.Altyapınız ne kadar destekliyorsa o kadar veriyor.1000 mb 700 uploadda olabilir 10 mb 1 uploadda. İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet buradan sorgulatın eğer destekliyorsa türknet alın derim.Merhaba şu an Türk Telekom kullanıyorum 35Mbps pakete 130TL veriyorum inanılır gibi değil ama gerçek. Vodafone, Turkcell gibi sağlayıcılar da oldukça pahalı bende Netspeed diye bir şey gördüm ve 100Mbps paketi 99TL'ye veriyorlar. Aranızdan kullanmış olan var mı? Nedir ne değildir bu firma yeni gibi duruyor.
Almayı düşündüğüm paket;
Netspeed - Limitsiz Mutluluk
Fiber Ultrafast 100 Kampanyası - Taahhütsüz, Limitsiz, Fiber İnternet, ADSL, Yalın ADSL ve Evde İnternet Tarifeleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.www.netspeed.com.tr
Birde abone olurken türknete başka bir türknetlinin telefon numarasını söyleriseniz ilk 1 ay bedava oluyor.Merhaba şu an Türk Telekom kullanıyorum 35Mbps pakete 130TL veriyorum inanılır gibi değil ama gerçek. Vodafone, Turkcell gibi sağlayıcılar da oldukça pahalı bende Netspeed diye bir şey gördüm ve 100Mbps paketi 99TL'ye veriyorlar. Aranızdan kullanmış olan var mı? Nedir ne değildir bu firma yeni gibi duruyor.
Almayı düşündüğüm paket;
Netspeed - Limitsiz Mutluluk
Fiber Ultrafast 100 Kampanyası - Taahhütsüz, Limitsiz, Fiber İnternet, ADSL, Yalın ADSL ve Evde İnternet Tarifeleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.www.netspeed.com.tr
Bu olayı çok beğendim kendisine baya güveniyor.taahhüt yok, istediğiniz zaman çıkabilirsiniz.
Alt yapım 100mbps destekliyor.var.Altyapınız ne kadar destekliyorsa o kadar veriyor
Hocam hangi paketi kullaniyorsunuz?Bu sene 3. senem firmayı kullanmaya başlayalı. Bir sıkıntı yaşamadım çok kafa ağrıtacak. Ufak tefek sıkıntılarda müşteri hizmetleri sizle direkt ilgileniyorlar. Ulaşamama gibi bir durum söz konusu değil. Onun dışında zaten memnun kalmazsanız taahhüt yok, istediğiniz zaman çıkabilirsiniz.
Evet.Altyapı 100Mbps destekliyor mu?
Netspeed hiç denemedim.Türknet daha pahalı ancak daha güvenilir gibime geliyor benim açıkçası.Eğer ilerde sorun yaşamak istemezseniz bence türknete geçin derim.Bu olayı çok beğendim kendisine baya güveniyor.
Alt yapım 100mbps destekliyor.
Türknettede taahüt yok bu arada.Bu olayı çok beğendim kendisine baya güveniyor.
Alt yapım 100mbps destekliyor.
Hocam hangi paketi kullaniyorsunuz?
Evet.
Evet iletişim olarak türknet kötüdür hocam.Ancak türknete geçmesi daha mantıklı olabilir çünkü altyapısına herhangi bir yükseltme gelirse aynı fiyata daha yüksek hız alabilir.Turknet, Netspeed hepsi altyapı olarak TT kullanıyor. Benimde taahhütüm ağustosta bitecek netspeed geçmeyi düşünüyorum. Netspeed çözüm odaklı ve iletişim olarak Turknetten daha iyi diye düşünüyorum. Şuanda fiyatıda turknete göre daha uygun. Zamanla zam gelse bile aynı fiyatlara gelirler.
Olabilir, bende altyapı olmadığı için 35 yeterli diyoruz.Evet iletişim olarak türknet kötüdür hocam.Ancak türknete geçmesi daha mantıklı olabilir çünkü altyapısına herhangi bir yükseltme gelirse aynı fiyata daha yüksek hız alabilir.
Evde İnternet - 100 MBPS'e Kadar Taahhütsüz & Kotasız — TurkNet buda 140tl çekiyor arada 40tl fark var hocam ciddi bir fark. Altyapıya da gelmez sanırım yani şuana kadar hiç gelmedi.Evet iletişim olarak türknet kötüdür hocam.Ancak türknete geçmesi daha mantıklı olabilir çünkü altyapısına herhangi bir yükseltme gelirse aynı fiyata daha yüksek hız alabilir.