Netspeed nasıldır?

Olabilir, bende altyapı olmadığı için 35 yeterli diyoruz. :D O yüzden netspeed tercih edeceğim.
Yani mantıken öyle olmalı.Ancak şuanda gigafiber hızında internet verebilen tek hizmet türknet.Eğer gigafiber varsa direkt olarak türknete geçmeli.
Evde İnternet - 100 MBPS'e Kadar Taahhütsüz & Kotasız — TurkNet buda 140tl çekiyor arada 40tl fark var hocam ciddi bir fark. Altyapıya da gelmez sanırım yani şuana kadar hiç gelmedi.
Gigafiber yavaş yavaş çalışmalar yapılıyor şuanda sadece izmir ve istanbulda var hocam bazı yerlerde.Daha uzun zaman gelmez büyük ihtimalle.

Evde İnternet - 100 MBPS'e Kadar Taahhütsüz & Kotasız — TurkNet buda 140tl çekiyor arada 40tl fark var hocam ciddi bir fark. Altyapıya da gelmez sanırım yani şuana kadar hiç gelmedi.

Ekran görüntüsü şeklinde hat durumunuzu atabilir misiniz?

9 aydır Netspeed VDSL hizmeti alan bir kullanıcı olarak size bilgi vermek isterim.

Öncelikle önceden kullandığınız aboneliği iptal ettirmeden geçişinizi direkt yaptırmanızı önerirm. Ben TT ADSL aboneliğimi churn işlemi ile Netspeed ADSL'e geçirmiştim. Port kaybı durumlarına girilmez bu sayede. Kurulum ücreti de ödememiş olursunuz taşıma yaparsanız kapatmadan.

Online başvuru yaparak eski abonelik bilgilerinizi bildiriyorsunuz. Ev telefonunuz varsa bunun kapatılabilmesi için PSTN iptal dilekçesi de ek olarak gönderiliyor mail adresinize. Davet kodunu da girerseniz 5 TL daha indirim kazanıyorsunuz. SPAM klasörüne düşüyor bazen kontrol edersiniz. Çıkan evraklarda gerekli yerleri imzalıyorsunuz. Bu evrakları MNG kargo ile size verilen kargo kodu ile ücretsiz şekilde Denizli genel şubeye gönderiyorsunuz.

Evraklar ulaştığı gibi sesli onay için aranacaksınız. Onay verdiğiniz an hizmetiniz 48 saat içerisinde açılacaktır. Müşteri temsilcileri çok ilgili. Her an bilgilendirme yaptılar.

TT ile aynı tracert çıkışlarını kullanıyor. Bu sebeple ping değerleri çok yüksek değil.

Bir ay sonra VDSL boş port bulup 35Mbit paketine geçtim. 24 saat içerisinde geçiş tamamlanır dediler 15. saatte VDSL'e kavuştum. Çok memnunum. FTTH fiber altyapı geldi şimdi ona da geçmeyi bekliyorum aktifleştiği gibi Netspeed'de.

Davet kodu konusunda eğer davet kodu ile üye olursanız iki taraftan 12 ay boyunca 5TL indirim sağlanacaktır. Bu indirimin tek şartı faturaların son ödeme tarihinden önce ödenmesidir. Bu davet kodunu internetten de bulabileceğiniz gibi eğer isterseniz kodumu kullanabilirsiniz. Faturalarım otomatik ödemede olduğundan benden yana sorun yaşamazsınız.
Davet kodum : GDQE37

Ekran görüntüsü şeklinde hat durumunuzu atabilir misiniz?

9 aydır Netspeed VDSL hizmeti alan bir kullanıcı olarak size bilgi vermek isterim.

Öncelikle önceden kullandığınız aboneliği iptal ettirmeden geçişinizi direkt yaptırmanızı önerirm. Ben TT ADSL aboneliğimi churn işlemi ile Netspeed ADSL'e geçirmiştim. Port kaybı durumlarına girilmez bu sayede. Kurulum ücreti de ödememiş olursunuz taşıma yaparsanız kapatmadan.

Online başvuru yaparak eski abonelik bilgilerinizi bildiriyorsunuz. Ev telefonunuz varsa bunun kapatılabilmesi için pstn iptal dilekçesi de ek olarak gönderiliyor mail adresinize. Davet kodunu da girerseniz 5 TL daha indirim kazanıyorsunuz. Spam klasörüne düşüyor bazen kontrol edersiniz. Çıkan evraklarda gerekli yerleri imzalıyorsunuz. Bu evrakları MNG Kargo ile size verilen kargo kodu ile ücretsiz şekilde denizli genel şubeye gönderiyorsunuz.

Evraklar ulaştığı gibi sesli onay için aranacaksınız. Onay verdiğiniz an hizmetiniz 48 saat içerisinde açılacaktır. Müşteri temsilcileri çok ilgili. Her an bilgilendirme yaptılar.

TT ile aynı tracert çıkışlarını kullanıyor. Bu sebeple ping değerleri çok yüksek değil.

Bir ay sonra VDSL boş port bulup 35Mbit paketine geçtim. 24 saat içerisinde geçiş tamamlanır dediler 15. saatte VDSL'e kavuştum. Çok memnunum. FTTH fiber altyapı geldi şimdi ona da geçmeyi bekliyorum aktifleştiği gibi Netspeed'de.

Davet kodu konusunda eğer davet kodu ile üye olursanız iki taraftan 12 ay boyunca 5TL indirim sağlanacaktır. Bu indirimin tek şartı faturaların son ödeme tarihinden önce ödenmesidir. Bu davet kodunu internetten de bulabileceğiniz gibi eğer isterseniz kodumu kullanabilirsiniz. Faturalarım otomatik ödemede olduğundan benden yana sorun yaşamazsınız.
Davet kodum: Gdqe37.

Öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Taahhüdüm bitince direk olarak geçiş yapacağım.
Hat durumu derken ne dediğinizi anlamadım bende alt yapı değerlerini atıyorum umarım bunu kastetmişinizdir.
Altyapı değerlerim bu şekilde.

1650808199211.png

Bunun ne olduğunu bilmiyorum bile.

1650808213114.png

Aynı sorguyu Netspeed'de yapınca karşılaştığım.

1650808267950.png

TurkNet sorgusu;

Öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Taahhüdüm bitince direk olarak geçiş yapacağım.
Hat durumu derken ne dediğinizi anlamadım bende alt yapı değerlerini atıyorum umarım bunu kastetmişinizdir.

Eki Görüntüle 1369369

Eki Görüntüle 1369370

Eki Görüntüle 1369371

TurkNet sorgusu;
Hepsinin meali altyapınız fiber.

Eki Görüntüle 1369369

Eki Görüntüle 1369370

Eki Görüntüle 1369371

TurkNet sorgusu;
Goknette 0 yazmasi garip ama diger testlere bakarsak altyapiniz fiber.
Ben NetSpeed kullaniyorum ve memnunum ping degerlerim gayet iyi oynadiginiz oyunlari ve yasadiginiz sehri soyleyin ona gore yardimci olayim.

Goknette 0 yazmasi garip ama diger testlere bakarsak altyapiniz fiber.
Ben Netspeed kullanıyorum ve memnunum ping degerlerim gayet iyi oynadiginiz oyunlari ve yasadiginiz sehri soyleyin ona gore yardimci olayim.

Oyun oynamıyorum genel olarak yazılım türevi programlar, pluginler indiriyorum. FHD videoyu sıkıntısız şekilde açsın yeter. 35mbpsdeyim 110TL veriyorum bir sıkıntım yok ama millet aynı parayı 3 kati Mbps'ye verince zoruma gidiyor tabii.

Şehir Ankara.
Bu arada ben ttdeyim 6 ay var taahhütun bitmesine acaba Netspeed cayma bedelini ödüyormu?

Edit: aradım sordum ama cayma bedeli karşılamıyormuş.

Son düzenleme:
Oyun oynamıyorum genel olarak yazılım türevi programlar, pluginler indiriyorum. FHD videoyu sıkıntısız şekilde açsın yeter. 35mbpsdeyim 110TL veriyorum bir sıkıntım yok ama millet aynı parayı 3 kati Mbps'ye verince zoruma gidiyor tabii.

Şehir Ankara.
Bu arada ben ttdeyim 6 ay var taahhütun bitmesine acaba Netspeed cayma bedelini ödüyormu?
Malesef cayma bedelini odemiyor. Oyun oynamadiginiz icin konumun pek bir onemide kalmiyor aslinda. Ama yinede Ankarada NetSpeed POP noktasida bulundugundan guzel bir deneyim sunar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı