Netspeed nasıldır?

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba şu an Türk Telekom kullanıyorum 35Mbps pakete 130TL veriyorum inanılır gibi değil ama gerçek. Vodafone, Turkcell gibi sağlayıcılar da oldukça pahalı bende Netspeed diye bir şey gördüm ve 100Mbps paketi 99TL'ye veriyorlar. Aranızdan kullanmış olan var mı? Nedir ne değildir bu firma yeni gibi duruyor.

Almayı düşündüğüm paket;

Altyapı 100Mbps destekliyor mu?

Bu sene 3. senem firmayı kullanmaya başlayalı. Bir sıkıntı yaşamadım çok kafa ağrıtacak. Ufak tefek sıkıntılarda müşteri hizmetleri sizle direkt ilgileniyorlar. Ulaşamama gibi bir durum söz konusu değil. Onun dışında zaten memnun kalmazsanız taahhüt yok, istediğiniz zaman çıkabilirsiniz.

Merhaba şu an Türk Telekom kullanıyorum 35Mbps pakete 130TL veriyorum inanılır gibi değil ama gerçek. Vodafone, Turkcell gibi sağlayıcılar da oldukça pahalı bende Netspeed diye bir şey gördüm ve 100Mbps paketi 99TL'ye veriyorlar. Aranızdan kullanmış olan var mı? Nedir ne değildir bu firma yeni gibi duruyor.

Almayı düşündüğüm paket;
Hocam hiç kullanmadım ama 140 lira gibi bir fiyata türknet var.Altyapınız ne kadar destekliyorsa o kadar veriyor.1000 mb 700 uploadda olabilir 10 mb 1 uploadda. İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet buradan sorgulatın eğer destekliyorsa türknet alın derim.

Almayı düşündüğüm paket;
Birde abone olurken türknete başka bir türknetlinin telefon numarasını söyleriseniz ilk 1 ay bedava oluyor.

taahhüt yok, istediğiniz zaman çıkabilirsiniz.
Bu olayı çok beğendim kendisine baya güveniyor.
var.Altyapınız ne kadar destekliyorsa o kadar veriyor
Alt yapım 100mbps destekliyor.
Bu sene 3. senem firmayı kullanmaya başlayalı. Bir sıkıntı yaşamadım çok kafa ağrıtacak. Ufak tefek sıkıntılarda müşteri hizmetleri sizle direkt ilgileniyorlar. Ulaşamama gibi bir durum söz konusu değil. Onun dışında zaten memnun kalmazsanız taahhüt yok, istediğiniz zaman çıkabilirsiniz.
Hocam hangi paketi kullaniyorsunuz?
Altyapı 100Mbps destekliyor mu?
Evet.

Netspeed hiç denemedim.Türknet daha pahalı ancak daha güvenilir gibime geliyor benim açıkçası.Eğer ilerde sorun yaşamak istemezseniz bence türknete geçin derim.

Hocam hangi paketi kullaniyorsunuz?

Evet.
Türknettede taahüt yok bu arada.

Turknet, Netspeed hepsi altyapı olarak TT kullanıyor. Benimde taahhütüm ağustosta bitecek netspeed geçmeyi düşünüyorum. Netspeed çözüm odaklı ve iletişim olarak Turknetten daha iyi diye düşünüyorum. Şuanda fiyatıda turknete göre daha uygun. Zamanla zam gelse bile aynı fiyatlara gelirler.

Turknet, Netspeed hepsi altyapı olarak TT kullanıyor. Benimde taahhütüm ağustosta bitecek netspeed geçmeyi düşünüyorum. Netspeed çözüm odaklı ve iletişim olarak Turknetten daha iyi diye düşünüyorum. Şuanda fiyatıda turknete göre daha uygun. Zamanla zam gelse bile aynı fiyatlara gelirler.
Evet iletişim olarak türknet kötüdür hocam.Ancak türknete geçmesi daha mantıklı olabilir çünkü altyapısına herhangi bir yükseltme gelirse aynı fiyata daha yüksek hız alabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı