Netspeed nasıldır?

6 7 aydır 35 Mbps paketini kullanıyorum ping sorunu bir tık yüksek onun dışında hiçbir sorun yaşamadım.

Altyapım 73 Mbps destekliyor 35 Mbps almak mı mantıklı olur 100 Mbps mi bir de VDSL fiber seçenekleri var 100 Mbps olanda sanırım fiyatları aynı seçim hangi yönde olmalı sizce.

Altyapım 73 Mbps destekliyor 35 Mbps almak mı mantıklı olur 100 Mbps mi bir de VDSL fiber seçenekleri var 100 Mbps olanda sanırım fiyatları aynı seçim hangi yönde olmalı sizce.

Benim de altyapım sizle aynı değeri destekliyor. Bence 35Mbps geçilmeli. 100Mbps alınca da en fazla 75Mbps hız gelecek üstüne düşük SNR değerleri ve kopma sorunları yaşama ihtimaliniz yüksek.

Benim de altyapım sizle aynı değeri destekliyor. Bence 35Mbps geçilmeli 100Mbps alınca da en fazla 75Mbps hız gelecek üstüne düşük SNR değerleri ve kopma sorunları yaşama ihtimaliniz yüksek.

Evet söyledi müşteri temsilcisi sabitleme yapabiliriz vs dedi ama tam anlayamadım onu.

Bende dün geçtim altyapım 57 mbps destekliyor 100 mbps alıp 55 e sabitlemisler şuan. Türknetteki gibi sorun yok bende aynı altyapı zaten fark yok.

Netspeed genel olarak beğeniliyor. Eğer 200 Mbps paketinin fiyatı uygunsa beklemeden geç derim, TurkNet sürekli zam yapmaya başladı. Ne olacağı da belli olmuyor. Paketin taahhütlüyse de belirlenen taahhüt süresi içinde paketini zamlanmadan kullanabilirsiniz. Türkiye şartlarında taahhütlü paketler mantıklı gibi duruyor, ne zaman zam geleceği de belli olmuyor.

1 yıldır kullanıyorum. Hiç kopma yaşamadım. Türk Telekomdan geçtim eski modemle devam ediyorum. Kırklareli ilinde yaşıyorum. Avrupaya ve İstanbul'a yakınım. Valorantta 10-11, cs go da 58-59 ping alıyorum.

2 yıldan beri kullanıyorum herkese tavsiye ederim (İstanbul için) 3-4 defa kesintiler oldu onlardada bakım olduğunu söylediler sorunum 1-2 gün içinde çözüldü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı