Netspeed nasıldır?

Hocam altyapınız var mı? Ve sorun olmazsa hangi şehirdesiniz?

Ankara, 75 Mbps destekliyor apartmandaki kutu ama maalesef internet kablosunu çeken elektrikçiler ek yaptıkları için hızım 46 Mbps civarı. Bizimkiler yeni taşındığımız sırada benim haberim olmadan elektrikçi çağırıp yaptırmışlar ben olsaydım eksiz yaptırırdım da işte geçti artık.

Ankara, 75 Mbps destekliyor apartmandaki kutu ama maalesef internet kablosunu çeken elektrikçiler ek yaptıkları için hızım 46 Mbps civarı. Bizimkiler yeni taşındığımız sırada benim haberim olmadan elektrikçi çağırıp yaptırmışlar ben olsaydım eksiz yaptırırdım da işte geçti artık.

Anladım hocam çok sağ olun.

O sorunu bende yaşadım. Çözüm olarak kendim kablo çekip bağlamıştım, yorucu bir süreçti ama değdi.

fiber 100 paketini kullanıyorum, yaklaşık 110mbps download 22 mbps upload alıyorum. Müşteri hizmetleri gayet ilgili, desteğe bağlanma süresi de fazla değil. Sizin hat durumunuz nedir bilemiyorum ama ben pek sıkıntı yaşamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı