NetSpeed Nasıldır?

Abu!

Hectopat
Makaleler
7
Yer
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Arkadaşlar altyapım maksimum 16 MBps ADSL destekliyor. Turknet kullanıyorum ve YAPA altyapısındayım. Ama fiyat olarak daha uygun olan ve aynı özellikleri vaat eden NetSpeed markası gözüme takıldı. Bu firmayı kullanan var mı? Müşteri hizmetleri falan nasıl?

Firmaya yeni basvurdum. 1-7 gun icerisinde kurulum yapacaklar. Deneyimleri sizlerle paylasirim.

Su an modem arayisi icerisindeyim. Senin modemin var mi?
Benim modemim var. TP-Link TD8151WN.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ADSL bazında TurkNet'in daha başarılı olduğunu düşünüyorum.
Ancak NetSpeed de güzel firmadır, isterseniz geçiş yapabilrsiniz.
Müşteri hizmetleri nasıl hocam? Yani teknik bir sorun olduğunda tüm işi Türk Telekom'a mı bırakıyorlar. Kendi saha ekipleri var mı?

Müşteri hizmeti yok. Web sitesi üzerinden arıza kaydını oluşturuyorsunuz, kısa bir sürede dönüş sağlanıyor. Eğer YAPA altyapısındaysanız kendileri gelip bakıyor.

Türk Telekom alt yapısı ne kadar iyi ise o kadar iyiler. Kendi saha elemanları falan yok. Türk Telekom saha elemanlarına emanet. Müşteri hizmetlerinde toplasan 5 kişi anca çalışıyor ama çok iyi karşılanırsınız.

Müşteri hizmeti yok. Web sitesi üzerinden arıza kaydını oluşturuyorsunuz, kısa bir sürede dönüş sağlanıyor. Eğer YAPA altyapısındaysanız kendileri gelip bakıyor.
Türk Telekom alt yapısı ne kadar iyi ise o kadar iyiler. Kendi saha elemanları falan yok. Türk Telekom saha elemanlarına emanet. Müşteri hizmetlerinde toplasan 5 kişi anca çalışıyor ama çok iyi karşılanırsınız.
Şimdi kafam karıştı. Türknet'ten geçmeme değer mi yani?

Bence değer. Modeminiz var mı?
Var.
Daha açıklayıcı bilgiler ver. Mesela şu an TürkNet'ten ne kadar hız alıyorsun ve ne kadar memnunsun?
Şuan ping hariç memnunum LoL'de 43 den aşağı CS GO'da ise 80 den aşağı ping almıyorum. PUBG'da ise cidden lag oluyor yerden silahı alıyorum silah geç geliyor, kapı açıyorum açılmıyor açılıp kapanıyor. Hız değerlerim 12 MBps Download 0.80 MBps Upload. Modem TP Link TD-W8151N.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de Türknette bilgim ve isteğim dışında 2 kere Online İşlemler giriş şifrem sıfırlandı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı