Yaklaşık 1 senedir NetSpeed kullanıyorum. Artılarını ve eksilerini sizin için sıralayayım.
Artıları:
Eksileri:
- Ucuz olması.
- Cgnat IP olayı. Bu aynı anda yüzlerce belki de binlerce kullanıcıya aynı IP'nin atanması demek. Bu saçmalık yüzünden GTA Online sunucularından sürekli atılıyorum herkes "left" oluyor. Ayrıca daha önce hiç girmediğim Discord sunucularından yasaklama yemiş oluyorum. VPN açıp girmem gerekiyor.
- DNS'lerin hiçbiri çalışmıyor. Engellemişler.
- Müşteri temsilcileri pek bilgili değiller. İnterneti ilk bağlattığımda modem arayüzünden fastpath mi yoksa ınterleaved mi göremiyordum. Sorduğumda ınterleaved demişlerdi, Fastpath'a geçmek için çok uğraşmıştım. Öyle bir işlem yapamıyoruz tüm hatlar ınterleaved olarak çalışıyor diye direttiler lakin modemimi değiştirip arayüzden baktığımda hattımın zaten fastpath olarak çalıştığını gördüm.
Veriler size paket paket gönderilir. Fast Path'de santrale gelen paketler bekleme olmadan modeme gönderilir lakin interleaved modunda santrale gelen paketler bekler, kontrol edilir eksik varsa tamamlanması için beklenilir sonra modeme gönderilir bu da gecikmeye yol açar.Fastpath Interleaved nedir?
TeşekkürlerVeriler size paket paket gönderilir. Fast Path'de santrale gelen paketler bekleme olmadan modeme gönderilir lakin interleaved modunda santrale gelen paketler bekler, kontrol edilir eksik varsa tamamlanması için beklenilir sonra modeme gönderilir bu da gecikmeye yol açar.
Oyuncuysanız Fastpath ping değerlerinizi ciddi oranda düşürecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.