Netspeed olması gerektiği gibi hız vermiyor

• Konuyu başlatan die
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 1.583
Hocam aynı sorun bende de var normalde 70 Mbps almam gerkiyor 2 haftadır 0.14 Mbps 14 Mbps 4 Mbps hep bu şekilde değerler TurkNet'e mi geçsek anlamadım düzelmeyecek gibi.

Genel bir sıkıntısı var sanırım. Benim 75Mbps almam gerekirken 2Mbps veriyorlar.

Aynen öyle aynı benim de açıklama falan var mı? TurkNet'e mi geçsek?

Hocam aynı sorun bende de var normalde 70 Mbps almam gerkiyor 2 haftadır 0.14 Mbps 14 Mbps 4 Mbps hep bu şekilde değerler TurkNet'e mi geçsek anlamadım düzelmeyecek gibi.

Aynen öyle aynı benim de açıklama falan var mı? TurkNet'e mi geçsek?

Hocam yarın kurye gelecek ve belge imzalatılacak, ben geçiş yapayım düzelirse size haber veririm.

Düzelir büyük ihtimal sorun altyapı kaynaklı değil ISS kaynaklı. Yeni yılda anlaşamadılar mı naptılar TT ile kısıtladılar herhalde portları.

TurkNet'e geçiş yapacağım hocam ben, gerçekten Netspeed'e geçtiğim günden beri sürekli kopma vs. yaşadım 8 aydır kullanıyorum en az 4 ayı boşa gitti.

TurkNet'e geçiş yapacağım hocam ben, gerçekten Netspeed'e geçtiğim günden beri sürekli kopma vs. yaşadım 8 aydır kullanıyorum en az 4 ayı boşa gitti.

Ben faturada ödemek istemiyorum bunula ilgili ne yapabilirim diye düşünüyorum hizmet alamadım sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı