Netspeed, PoyrazNet ve GIBIRNet arasından hangisi?

Rantak

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2020
Mesajlar
14
Millenicom kullanıyordum fakat önümüzdeki ay ciddi bir zam yapacaklarını ilettiler. 50 Mbps internet için 400TL gibi korkunç bir ücret. İşin özü yukarıda bahsettiğim firmalardan birine geçiş yapmayı planlıyorum. Sizce hangisi daha mantıklı? Veya başka bir sağlayıcı önerir misiniz?
 
Fiyatlardan bağımsız olarak konuşacağım çünkü bilmiyorum. Uzun bir süre boyunca Netspeed kullandım ve gayet memnun kaldım. Müşteri hizmetleri yeterince hızlıydı.
 
@millenicom ilk 3 ay indirim verdikten sonra, 180tl olan faturama hiç ortada olmayan aktivasyon ucreti ekleyip. otomatik odemeye indirim uygulayıp bir ay sonra talimatın iptal edilmemesine ragmen iptal ucreti diye indirimin iki katı ucret yansıtması ve cagrı merkezinin "bizde anlamadık faturalarınızı" demesinden sonra onumuzdeki ay faturayı 2 katına cıkaracagı bilgisini vermesi ki, yine bir suprizle 500tl e kadar cıkmasını bekliyorum. son ay surekli hız dusuklugu sorununu çözememeleride eklersek...

Özetle poyrazneti aktif olarak kullanan yorum yapabilir mi?
2022 de bu forumda bulunması ve ulaşılabilir olması güven uyandırsa da son 1 yıldır forumda aktif olmayan @PoyrazNET güvenilir mi?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı