Netspeed rezilliği ve internet önerisi

Bloodzboi

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 aydır Netspeed kullanıyorum. Ondan önce TurkNet kullanıyordum. 1,5 sene falan kullandım. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. 1 ayda 2-3 günde bir oyunda ani ping oluyor ve modemi yeniden başlatsam da geçmiyor ki olabilir buna hiçbir sözüm yok. Netspeed'i arıyorum konuyla alakalı, interneti alma sürecimde beni neredeyse taciz eden ve tekrar tekrar arayan Netspeed arıza kaydı bırakırken ofisi boşaltıyor resmen. Az önce müşteri hizmetlerini aradım, 35 dakika bekledim telefonda belki bir insanla konuşurum diye. 35 dakikadır tek duyduğum şey tekno müzik ve hizmetinizle ilgili tüm işlemler ve arıza kayıt işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde netspeed.com.tr cart curt ezberledim resmen. Kafa kalmadı. Normalde hiç yazmam direk iptal ederim ya da bununla yaşarım ama bunlara bir ses çıkarmamız lazım ülke böyle giderken zaten bir şey olmayacak niye yazayım diyemedim. Bu adamlar bize zaten 3. dünya ülkesinden bile düşük hizmetler veriyor üstüne üstlük ortada yoklar. Sesimi çıkarmak için ne yapabilirim? Şu an çözseler bile tekrar yaşanacağına adım kadar eminim bundan sonra. 35 dakika nedir ya? Hangi interneti tercih edebilirim fiyatı uçuk olmayan? Altyapım 70Mbps destekliyor.

Fiyat pahalı ama bence hala TurkNet en mantıklısı. En azından biraz daha farkla doğru düzgün hizmet kullanıyorsun. Pahalı olması dışında çevremde kullandırttığım kimseden de şikayet gelmedi.

Ben Adana'da 1 yil TT altyapisi ile Netspeed 100mbps fiber kullanmistim. Bolgede cok fazla altyapi calismasi oldugu icin internet gidiyordu ariza kaydi olusturunca 15-20 dakikada arayip cozuyorlardi hemen. En az 5-6 kere yasamisimdir bu durumu. Mobil uygulamadan ariza kaydi olusturunca daha hizli bakiyor olabilirler.

Son düzenleme:
Bende aynı şekilde TurkNet'den Netspeed'e geçmiştim. Gerçekten müşteri hizmetleri konusunda berbat bir firma. Ben 3 ay dayanabildim sonra tekrar TurkNet döndüm. Turknetde de biraz sorunlar yaşadım. Şu an fixnetdeyim. Yurt içi pingleri biraz arttı ama hem müşteri hizmetleri hem de internet konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Size de tavsiye ederim. Özellikle Rust CS gibi yurt dışı serverlarını kullanan oyunları oynuyorsanız TurkNet'den sonra en iyisi FixNet.

Netspeed te aslında kaliteli bir firma ama nasıl bu konuya yardımcı olmuyorlar şaşırtıcı...
Türknet'e yeni geçtim ve gayet memnunum 1000 mbps hız veriyorlar 700 TL.

Bende aynı şekilde TurkNet'den Netspeed'e geçmiştim. Gerçekten müşteri hizmetleri konusunda berbat bir firma. Ben 3 ay dayanabildim sonra tekrar TurkNet döndüm. Turknetde de biraz sorunlar yaşadım. Şu an fixnetdeyim. Yurt içi pingleri biraz arttı ama hem müşteri hizmetleri hem de internet konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Size de tavsiye ederim. Özellikle Rust CS gibi yurt dışı serverlarını kullanan oyunları oynuyorsanız TurkNet'den sonra en iyisi FixNet.
  • Türk Telekom Bağlantı ve Aktivasyon Bedeli 1500 TL dir. İlk faturanıza yansıtılır.

FixNet kurulum ücretinden dolayı bile geçilmez hocam bence...

• Türk Telekom bağlantı ve aktivasyon bedeli 1500 TLdir. İlk faturanıza yansıtılır.

FixNet kurulum ücretinden dolayı bile geçilmez hocam bence...

Bu sıfırdan kurulum için ödenen ücret. Geçiş işleminde ücret alınmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı