Bloodzboi
Femtopat
Daha fazla
Yaklaşık 1 aydır Netspeed kullanıyorum. Ondan önce TurkNet kullanıyordum. 1,5 sene falan kullandım. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. 1 ayda 2-3 günde bir oyunda ani ping oluyor ve modemi yeniden başlatsam da geçmiyor ki olabilir buna hiçbir sözüm yok. Netspeed'i arıyorum konuyla alakalı, interneti alma sürecimde beni neredeyse taciz eden ve tekrar tekrar arayan Netspeed arıza kaydı bırakırken ofisi boşaltıyor resmen. Az önce müşteri hizmetlerini aradım, 35 dakika bekledim telefonda belki bir insanla konuşurum diye. 35 dakikadır tek duyduğum şey tekno müzik ve hizmetinizle ilgili tüm işlemler ve arıza kayıt işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde netspeed.com.tr cart curt ezberledim resmen. Kafa kalmadı. Normalde hiç yazmam direk iptal ederim ya da bununla yaşarım ama bunlara bir ses çıkarmamız lazım ülke böyle giderken zaten bir şey olmayacak niye yazayım diyemedim. Bu adamlar bize zaten 3. dünya ülkesinden bile düşük hizmetler veriyor üstüne üstlük ortada yoklar. Sesimi çıkarmak için ne yapabilirim? Şu an çözseler bile tekrar yaşanacağına adım kadar eminim bundan sonra. 35 dakika nedir ya? Hangi interneti tercih edebilirim fiyatı uçuk olmayan? Altyapım 70Mbps destekliyor.