Netspeed SNR değeri yükseltme isteği

PcAnlamaz

Hectopat
Makaleler
1
Dostlar bugün download SNR değerinin 4 bazen de 6 da olduğunu gördüm. Bu bende günde en az 2 kopmaya sebebiyet veriyor idi. ISS'ime yani Netspeed'e mesaj attıktan sonra download SNR margin değerimin 11.1 upload margin değerimin ise 1 eksiltilerek 13.6 yapıldığını gördüm. (Lakin bu durumda bilmeniz gerektiği gibi download hızından birazcık fedakarlık etmeniz gerekiyor.) 2 katı artış oldu fakat 4Mbit elimizden kaydı gitti fakat kopma sorunu olmasın yeter.

Dostlar bugün download SNR değerinin 4 bazen de 6 da olduğunu gördüm. Bu bende günde en az 2 kopmaya sebebiyet veriyor idi. ISS'ime yani Netspeed'e mesaj attıktan sonra download SNR margin değerimin 11.1 upload margin değerimin ise 1 eksiltilerek 13.6 yapıldığını gördüm. (Lakin bu durumda bilmeniz gerektiği gibi download hızından birazcık fedakarlık etmeniz gerekiyor.) 2 katı artış oldu fakat 4Mbit elimizden kaydı gitti fakat kopma sorunu olmasın yeter.
Eve gelen internet hattından en iyi şekilde yararlanmak istersen kaliteli CAT6 Kablo ile değiştirmeni öneririm. Değişim sonrasında daha yüksek hat değerleri ile hızlı internette kopma sorunları yaşama ihtimaliniz ortadan kalkar.

Eve gelen internet hattından en iyi şekilde yararlanmak istersen kaliteli CAT6 kablo ile değiştirmeni öneririm. Değişim sonrasında daha yüksek hat değerleri ile hızlı internette kopma sorunları yaşama ihtimaliniz ortadan kalkar.

Öneriniz varsa iyi olur çünkü bir arada kablo kopmuştu servis sağ olsun uğraştırmıştı.
Çünkü 12db i gördükten sonra tekrardan 4 lere düşmeye başladı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı