Elinizdeki modemde 5GHz varsa ve bir sorun çıkarmıyorsa değişmeye gerek yok.Merhaba Netspeed Ultimate 100 tafiresini kullanıyorum. 200 Mbps çıkarıp bu modemi almayı düşünüyorum. Alınır mı sizce? Şu anki modem Türk Telekom ZTE.
Hocam fiber değilki bu bide wifi 6 gerekiyorAlınmaz bunu alın.
![]()
Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.487,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam fiber değilki bu bir de Wi-Fi 6 gerekiyor.
Zte modem var 4 senelikFiberi Türk Telekom ONT'sinden almıyor musunuz zaten? Yanlış bilmiyorsam size router lazım.
Router olabilir o modem değil. Fiber kullanıyorsunuz çünkü. Türk Telekomun verdiği routerı direkt olarak değiştiremezsiniz. MAC Klonlama gibi işlemler gerekli. Bunlarla ugrasacaksanız yeni router alın.Zte modem var 4 senelik
Netspeed kullanıyorum hocamRouter olabilir o modem değil. Fiber kullanıyorsunuz çünkü. Türk Telekomun verdiği routerı direkt olarak değiştiremezsiniz. MAC Klonlama gibi işlemler gerekli. Bunlarla ugrasacaksanız yeni router alın.
Çözüldü: TurkNet Türk Telekom Fiber Modemi Değiştirme
Arkadaşlar merhaba, TT altyapısı ile fiber bugün bağlandı. Hiç araştırmadan doğrudan sizlere soracağım: Türk Telekom'un bana verdiği ZTE ZXHN H298A modemi hiç kullanmak istemiyorum. Bunu değiştirebilir miyim? Yerine kullanmak istediğim modem: Not: Cevaplarınıza yarın bakabileceğim.www.technopat.net
Ben deNetspeed kullanıyorum hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.