Netspeed VDSL port olmaması

theberkyildiz

Kilopat
Daha fazla  
Ben şu an halihazırda TTNET tarifesi kullanmaktayım. Son 4 ay kaldı ama 2 ay sonra kapattırıp cezasını ödeyip sağlayıcı değiştireceğim. Arkadaşlarım Netspeed ve Millenicom'u önerdiler. Ben de Netspeed'e sordum adresim ne kadar destekliyor vs. onlar da 50 Mbps VDSL önerdiler ama port yok dediler. Ben bu konuları fazla anlamıyorum bazıları da dedi ki TTNET taahütsüz bir pakete geç oradan da Netspeed'e geçiş sağla dediler, ama ben pek anlamadım port bekleyin dediler. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? (TurkNet altyapım desteklemiyor)

Dosya Ekleri

• 66408012_638698989964719_6843023813345542144_n.png
    66408012_638698989964719_6843023813345542144_n.png
    6,1 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olayı anladım şöyle anlatayım. Netspeed ve diğer firmalar TürkTelekom altyapısı kullanıyor. Benim de halihazırda TTNET Tarifem var yani internetime TTNET portu üzerinden bağlanıyorum. Netspeed'de aynı şekilde TTNET'in portunu kullanarak bağlıyormuş. Yani ttnet'i kapatmadan geçiş yaparak sağlanılabilir. İleride eğer hızınız düşük gelirse ve daha yükseği desteklerse hız arttırımı yapılabilir. (Ama TTNET'teki tarifeniz VDSL olursa Netspeed'e VDSL'e geçiş yapabilir ondan sonra paket hızınızı arttırabilirsiniz) Konu benim için kapanmıştır.

Konu tekrar açıldı ama neyse,
Facebook üzerinden Mesaj kutularına mesaj bırakmıştım geri dönüş yaptılar yarım saat içinde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı