27-28 Aralık 2023 bakımından sonra ne olduysa oldu. O tarihten bu tarihe kadar hiçbir şekilde stabil internet veremediler. TurkNet'e geçiş yaptım ve salı günü evrakımı onaylıyorum.
Modem değiştirdim kabloları değiştirdim ama nafile. Müşteri temsilcisini aradım 4-5 kez bana güncelleme verdi vs ama hiçbiri kendi taraflı sorun olduğunu söylemedi. Yani dürüst olmadılar.
İptal ettiğimde müşteri temsilcisi beni aradı ve yanlış yönlendirildiğimi kabul etti. Sunucu mu dedi tam hatırlamıyorum bir şey kapasitelerini arttırmaya gittikleri için sorunlar oluşmuş. Ben de kendilerine dedim ki bir SMS atmak ya da e-mail göndermek bu kadar zor olmamalı.
En azından insanlar der ki firma kendini iyileştirmek için bir şeyler yapıyor.
Bu şekilde bir sürü müşteri kaybettiler.
Yaklaşık 3 gündür internet stabil hiçbir sorun yok. Fakat bugün TurkNet'e geçişimi gerçekleştiriyorum, sorunun düzeleceği belliydi fakat iletişimsizlikten ötürü başka bir ISS'ye geçiş yapıyorum. Yani sene 2024 1 tane SMS'ya da e-posta dahi atamıyorlar.