NetSpeed vs Comnet

Makaleler
2
Yer
Konohagakure
Caddemize fiber çektiler ve ben de fiber bağlatmak istiyorum ancak Türk Telekom'um yüksek fiyatları TurkNet'in adresimize internet vermemesi yüzünden NetSpeed ile Comnet arasında kaldım hangisi daha iyidir? Ping sorunu yaşatır mı ikisinden birisi?

Caddemize fiber çektiler ve ben de fiber bağlatmak istiyorum ancak Türk Telekom'um yüksek fiyatları TurkNet'in adresimize internet vermemesi yüzünden NetSpeed ile Comnet arasında kaldım hangisi daha iyidir? Ping sorunu yaşatır mı ikisinden birisi?
Comnet öneriyorum. Kendim kullanıyorum. Pingleri inanılmaz güzel. FTTH altyapıda kullanıyorum. NetSpeed'de güzel ama Comnet daha iyi pingler açısından. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Keşke konu sadece ping olsa..
Buyurun verdikleri hizmet, müşteri ilişkileri vs nasıl. İsterlerse ping 0 versin ne kıymeti var size sormadan internet aboneliğini kapatıyorsa.

Keşke konu sadece ping olsa..
Buyurun verdikleri hizmet, müşteri ilişkileri vs nasıl. İsterlerse ping 0 versin ne kıymeti var size sormadan internet aboneliğini kapatıyorsa.

kapatmıyor eger siz öyle davranırsanız yaparlar

Atarlı davrananların hesabını kapatıyorlar.
En ufak tepkide üstü kapalı "hadi yürü git" diyen bir firmayı bu şekilde mi savunacaksınız?

Komik.

DH forumda nasıl bir firma olduklarını anlatan tonla mesaj var. Göz atmadınız sanırım. En ufak sorun karşısında ısrarcı olunca bile kapatıyorlar. Atar yok, küfür yok. Düzgünce sorunun çözülmesi adına ısrar edilmiş.

Asla bu firmayı önermiyorum...

En ufak tepkide üstü kapalı "hadi yürü git" diyen bir firmayı bu şekilde mi savunacaksınız?

Komik.

DH forumda nasıl bir firma olduklarını anlatan tonla mesaj var. Göz atmadınız sanırım. En ufak sorun karşısında ısrarcı olunca bile kapatıyorlar. Atar yok, küfür yok. Düzgünce sorunun çözülmesi adına ısrar edilmiş.

Asla bu firmayı önermiyorum...
Telegram grubuna gel sor, herkese öyle bir şey yok derler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı