Caddemize fiber çektiler ve ben de fiber bağlatmak istiyorum ancak Türk Telekom'um yüksek fiyatları TurkNet'in adresimize internet vermemesi yüzünden NetSpeed ile Comnet arasında kaldım hangisi daha iyidir? Ping sorunu yaşatır mı ikisinden birisi?
Comnet öneriyorum. Kendim kullanıyorum. Pingleri inanılmaz güzel. FTTH altyapıda kullanıyorum. NetSpeed'de güzel ama Comnet daha iyi pingler açısından. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.Caddemize fiber çektiler ve ben de fiber bağlatmak istiyorum ancak Türk Telekom'um yüksek fiyatları TurkNet'in adresimize internet vermemesi yüzünden NetSpeed ile Comnet arasında kaldım hangisi daha iyidir? Ping sorunu yaşatır mı ikisinden birisi?
kapatmıyor eger siz öyle davranırsanız yaparlarKeşke konu sadece ping olsa..
Buyurun verdikleri hizmet, müşteri ilişkileri vs nasıl. İsterlerse ping 0 versin ne kıymeti var size sormadan internet aboneliğini kapatıyorsa.
Comnet nasıldır?
Merhaba dostlar, @erengore hocam bugün mahallede türktelekom bi çalışma yapıyordu, uzun bir süre internet yokmuş bugün evde, mahalle başına 2 tane beyaz dolap kurmuşlardı, bugün o dolaplarda birşeyler yapmışlar, az önce merak edip hız testi yapayım dedim, server'i comnet seçip hız testi yaptım...www.technopat.net
Kapatmıyor eger siz öyle davranırsanız yaparlar.
En ufak tepkide üstü kapalı "hadi yürü git" diyen bir firmayı bu şekilde mi savunacaksınız?Atarlı davrananların hesabını kapatıyorlar.
Telegram grubuna gel sor, herkese öyle bir şey yok derler.En ufak tepkide üstü kapalı "hadi yürü git" diyen bir firmayı bu şekilde mi savunacaksınız?
Komik.
DH forumda nasıl bir firma olduklarını anlatan tonla mesaj var. Göz atmadınız sanırım. En ufak sorun karşısında ısrarcı olunca bile kapatıyorlar. Atar yok, küfür yok. Düzgünce sorunun çözülmesi adına ısrar edilmiş.
Asla bu firmayı önermiyorum...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.