Netspeed vs Comnet

yigitkajmer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ayın 13'ünde TTNET sözleşmesi bitiyor yıllardır aynı 16Mbps paketi kullanıyoruz ve yetmiyor artık. Baba ben araştıracağım sakın sözleşmeyi yenileme dedim bana acayip fiyatlı internetler bulma bana dedi. Bizim şu an ödediğimiz fiyat 210TL. Araştırırken Comnet'in 100Mbps paketi 179TL yazıyor sanırım yeni kullanıcıya özel. Bir de Netspeed'in 6 ay sabit fiyat 100Mbps paketi 278TL. TurkNet 300TL olduğu için onu söylesem TurkNet'e geçiş yapacağını sanmıyorum diğer paketler daha ikna edici gibi. Bu iki paketten hangisini önerirsiniz? İkisini de deneyimleyen varsa daha bilgilendirici olur. Konya da yaşıyorum altyapı VDSL 72Mbps destekliyor.

Hatırladığım kadarıyla Comnet hakkında forumda ping sorunu olduğuna dair birkaç yorum vardı fakat, Netspeed kullananlar gayet memnundu.

Arkadaşlar ayın 13'ünde TTNET sözleşmesi bitiyor yıllardır aynı 16Mbps paketi kullanıyoruz ve yetmiyor artık. Baba ben araştıracağım sakın sözleşmeyi yenileme dedim bana acayip fiyatlı internetler bulma bana dedi. Bizim şu an ödediğimiz fiyat 210TL. Araştırırken Comnet'in 100Mbps paketi 179TL yazıyor sanırım yeni kullanıcıya özel. Bir de Netspeed'in 6 ay sabit fiyat 100Mbps paketi 278TL. TurkNet 300TL olduğu için onu söylesem TurkNet'e geçiş yapacağını sanmıyorum diğer paketler daha ikna edici gibi. Bu iki paketten hangisini önerirsiniz? İkisini de deneyimleyen varsa daha bilgilendirici olur. Konya da yaşıyorum altyapı VDSL 72Mbps destekliyor.
Netspeed son zamanlarda sorunlu, Comnet ise hep sorunlu. İkisi arasından Netspeed öneririm. Netspeed kullanan birisi bulup arkadaşını getir kampanyasından faydalanın daha da ucuza gelir.

Neden taahhütlü abonelik alınsın? Üstelik müşteri memnuniyeti çok düşük olan bir firmadan? Ya stabil bir hizmet alamazsa ne olacak? Dünya kadar cayma bedeliyle uğraş dur.

Millenicom kullanmıştım taahhütsüz sürekli internet yoktu aradım resmen zar zor iptal ettim sürekli lafı değiştirdiler zaten arkadaşın altyapısı VDSL olduğu için modem bile vermez çoğu taahhütsüz firma muhtemelen o yüzden bence Vodafone almak mantıklı hem Turkcell Türk Telekom Türksat'dan ucuz hem de modem veriyor ben hiçbir sorun yaşamadım ayrıca dediğin sorunlar her firmada olabiliyor biraz da şans işi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı