Netspeed vs Internet Kutusu Telekom

epochN

Kilopat
Herkese iyi akşamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi iki ISS arasında kalmış durumdayım. Aradaki fark için (25 TL) Internet Kutusu'nu denemeye değer mi, yoksa daha bilindik olan Netspeed kullanmaya başlamalı mıyım? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Yarın evrakları göndereceğim.

Herkese iyi akşamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi iki ISS arasında kalmış durumdayım. Aradaki fark için (25 TL) ınternet Kutusu'nu denemeye değer mi, yoksa daha bilindik olan Netspeed kullanmaya başlamalı mıyım? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Yarın evrakları göndereceğim.

Turkcell superonlinea geçin derim ama Türk Telekom kötü Netspeed güzeldir.

Herkese iyi akşamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi iki ISS arasında kalmış durumdayım. Aradaki fark için (25 TL) Internet Kutusu'nu denemeye değer mi, yoksa daha bilindik olan Netspeed kullanmaya başlamalı mıyım? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Yarın evrakları göndereceğim.

Netspeed derim ben isminden bile kaybediyor diğer firma.

Netspeed geçin kesinlikle. Bu gibi firmalar çok bilindik değil haliyle kendi pop noktaları da olmayabilir yani TT'den kiralamıştır. TT'den kiralamışsa da düşük bant genişliğinden dolayı ping durumu mutlu etmez. 5 aydır kullanıyorum Netspeed'i memnunum.

Türktelekom değil arkadaşlar bu farklı bir firma Internet Kutusu Telekom adında.

Netspeed geçin kesinlikle. Bu gibi firmalar çok bilindik değil haliyle kendi POP noktalarıda olmayabilir yani TT'den kiralamıştır. TT den kiralamışssada düşük bant genişlğinden dolayı ping durumu mutlu etmez. 5 aydır kullanıyorum netspeed'i memnunum.
Kronik bir sorunu mu ne varmış var mi öyle birşey?

Netspeed geçin kesinlikle. Bu gibi firmalar çok bilindik değil haliyle kendi pop noktaları da olmayabilir yani TT'den kiralamıştır. TT'den kiralamışsa da düşük bant genişliğinden dolayı ping durumu mutlu etmez. 5 aydır kullanıyorum Netspeed'i memnunum.
Oyun içi ping değerleriniz nedir paylaşır mısınız?

Türktelekom değil arkadaşlar bu farklı bir firma Internet Kutusu Telekom adında.

Kronik bir sorunu mu ne varmış var mi öyle birşey?

Oyun içi ping değerleriniz nedir paylaşır mısınız?
Osmaniye'de oturuyorum TT kullanırken lol'de 35-36 ping alırken NetSpeed'de bu değer 26-27 'ye düştü.

Tabi ki ISS'lerin bölgesel olarak verdikleri hizmetler değişkenlik gösterebiliyor nerde ikamet ediyorsunuz siz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı