Netspeed vs Millenicom

Hazirana kadar mevcut fiyattan faturalandırılır internetin. O zamana kadar kullan hem diğer firmalarında ne denli zam yapacaklarını görmüş olursun kanımca. O zaman daha iyi bir tercih yapma fırsatın olur.
Hmm peki teşekkürler sanırım dediğiniz gibi en iyisi o zaman kadar beklemek olur zaten vaktim bol henüz. :D
 
Taahhüt bitimine 6 ay var lakin şuan ki internetimi seçerken gibi hata yapmamak adına erkenden seçeyim demiştim ve TürkNet seçmiştim lakin son zamdan sonra kararsız kaldım, TürkNet'in fiyatlarını arttırmasını anlıyorum özellikle Gbps internet kullananlar için hala uygun bir fiyat lakin benim gibi 100mbps altında internet kullananlar için biraz pahalı bir fiyatı var. Özellikle 35mbps 130tl olması aşırı pahalı bir fiyat olduğunu düşünüyorum neyse bunun yeri bu konu değil, sormak istediğim şey NetSpeed fiyatlara zam yapacak mı bilgisi olan var mıdır?
1 haziranda yapılacak diye duymustum.
 
Geçtin mi Netspeed'e önerir misin? Bende aynı durumdayım seninle ve geçiş sürecin kaç günde oldu? Bende ona göre geçeyim bir dahaki ayı ödemeden.
5 aya yaklastim hocam. Oneririm memnunum.

Gecis sureci 1 is gunu bile surmedi. Is gunu deme sebebim netspeed'e gecisim icin bildirdigim tarih haftasonuna denk gelmis haftasonu da TT den gecis onayi bekletiliyor ama pazartesi sabah 8 de baglantim kuruldu. Siz buyuk ihtimal Turknet kullaniyorsunuz. TT de ki gibi tahhut derdi olmadigi icin belgeler ellerine ulasir ulasmaz gecis islemine baslarlar.
 
Son düzenleme:
Berserker kurta selam söyle kalbim onda kaldı, teşekkür ederim bende en kısa sürede TurkNet'ten Netspeed'e geçip deneyimlerimi paylaşırım. Bir sorum daha olacak size, 200 MB'lık paketi önerdiler 100 MB'lik paket 130TL, 200'lük paket 190TL sizce alınır mı? Fark olur mu?
 
Berserker kurta selam söyle kalbim onda kaldı,
😂 Söylerim hocam.
teşekkür ederim bende en kısa sürede TurkNet'ten Netspeed'e geçip deneyimlerimi paylaşırım. Bir sorum daha olacak size, 200 MB'lık paketi önerdiler 100 MB'lik paket 130TL, 200'lük paket 190TL sizce alınır mı? Fark olur mu?
Fiber altyapınız varsa ve bütceniz sorun değilse 200 Mbps öneririm kesinlikle. Arada ki fart tabi ki olur mesela 100 Mbps ile saniyede 11-12 mb yüklersen 200 Mbps'de saniyede 25-26 mb yüklersiniz. Ayrıca 100 mbps olanın uploadı 10 200 mbps deki upload ise 20 mbps. Son olarak referans kodunuz yoksa atabilirim bu sayede 10tl indirimli fatura ödersiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı