@Doğukan Gündoğdu hocam siz yine santral uzaklığını belirtmişsiniz ama buradan da sorgulama yapmanızı isteyeceğim her ihtimale karşılık.
Ben 8 aydır Netspeed kullanıyorum VDSL2 altyapısından. Oldukça memnunum. FTTH altyapımın aktifleşmesini bekliyorum. Yine Netspeed'den devam edeceğim hizmet almaya. Verdikleri hizmet, başvuru sürecinde sürekli yardımcı olmaları genel olarak müşteri temsilcilerinden oldukça memnun kaldım tüm sürecim boyunca. Ben hattımı ADSL olarak açtırmıştım. VDSL boş port yoktu çünkü. ISS taşıma churn işlemi yaptırmıştım. Sıfırdan kurulum değil. Hattım 47 saat içinde taşınmıştı. Bu süre boyunca hizmetim hiç kesilmedi. 47. saatte telefona SMS geldi kullanıcı bilgileriniz şeklinde. 1 ay sonra VDSL boş port açıldı. Hemen geçişimi istedim 15 saat içinde VDSL sinyali almaya başladım.
Tahminimce 100 Mbit 99 TL olan kampanyadan yararlanacaksınız. Eğer davet kodunu da girerek abonelik başlatırsanız 5TL daha düşüyor 12 ay boyunca üyeliğinize bağlı olan hizmetinizden. Tek şart iki tarafın da faturalarının son gününü geçirmeden ödeme yapması. İnternette davet kodları bulabileceğiniz gibi eğer şartları sağlayan, otomatik ödemeye bağlı bir üyelik davet kodu ararsanız gdqe37 benim davet kodumu da kullanabilirsiniz.
Eğer başvuru konusu olsun, hat değerleri olsun aklınıza takılan bir soru varsa sorabilirsiniz.
Milleni'nin en büyük eleştiri konusu tracert çıkışlarını sol üzerinden vermesi buna bağlı olarak ping sorunları yaşanması. Netspeed Türk Telekom üzerinden veriyor. Bence TurkNet'ten sonraki en iyi çıkışları Netspeed veriyor.