Netspeed vs Millenicom

Sizce?

• Millenicom

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    24
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Selamlar dostlar. Taahhütümün bitmesine çok az kaldı. 4 senelik Türk Telekom kullanıcısı olarak fiyat hariç hiçbir sorun yaşamadım. Dairem daha 2 veya 3 yaşında. Alt yapıma gelen internet 100 Mbps olarak gösteriyor. Santral uzaklığım 10 metre. Türk Telekom'da herhangi bir hız dalgalanması bağlantıda gidip gelmeler bakım harici görmedim. Bu yüzden alt yapıma güvenerek farklı bir firmaya geçmek istiyorum. 4 senelik bir kullanıcı olmama rağmen 35 Mbps download, 10 Mbps uploadlı internete 135TL para ödüyorum ve bu devirde bu fiyat açıkçası can sıkıcı. Alternatif olarak aynı fiyata TurkNet var, 100Mbps veriyor biliyorum ama fiyat olarak daha uygun gelen bu iki firma hakkında bilgi almak istiyorum. Daha sıcak baktığım firma Netspeed ama sizden fikir almak isterim dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben aktif olarak netspeed kullanmaktayım. Şunu rahatça söyleyebilirim hem vaat ettikleri hızı verebiliyorlar hem de müşteri temsilcileri her konuda çok yardımcı oluyorlar. Zaten altyapınız da gayet müsaitmiş sizin yerinizde olsam netspeed'i tercih ederdim.

Millenicom kullanıcısıyım birkaç ay oldu. Akşam 11'den sonra düzenli olarak internet kopması yaşıyoruz artık alıştık. Bazen bu kopmalar gündüzde başımıza geliyor. Ne zaman müşteri temsilcisini arasak bir sorun yok diyorlar. Talep açıyoruz yine sorun yok.

Şunu da ekleyeyim gerçekten altyapıdan alabildiğimiz internet hızını sonuna kadar veriyorlar bize. Belki de bundan dolayı kopma oluyordur.

Geçmek istediğiniz internetleri fiyat fiyat ve sağladığı hızı belirtebilir misiniz?

@Doğukan Gündoğdu Hocam siz yine santral uzaklığını belirtmişsiniz ama buradan da sorgulama yapmanızı isteyeceğim her ihtimale karşılık.

Ben 8 aydır Netspeed kullanıyorum VDSL2 altyapısından. Oldukça memnunum. FTTH altyapımın aktifleşmesini bekliyorum. Yine netspeed'den devam edeceğim hizmet almaya. Verdikleri hizmet, başvuru sürecinde sürekli yardımcı olmaları genel olarak müşteri temsilcilerinden oldukça memnun kaldım tüm sürecim boyunca. Ben hattımı ADSL olarak açtırmıştım. VDSL boş port yoktu çünkü. ISS taşıma churn işlemi yaptırmıştım. Sıfırdan kurulum değil. Hattım 47 saat içinde taşınmıştı. Bu süre boyunca hizmetim hiç kesilmedi. 47. saatte telefona SMS geldi kullanıcı bilgileriniz şeklinde. 1 ay sonra VDSL boş port açıldı. Hemen geçişimi istedim 15 saat içinde VDSL sinyali almaya başladım.

Tahminimce 100 Mbit 99 TL olan kampanyadan yararlanacaksınız. Eğer davet kodunu da girerek abonelik başlatırsanız 5TL daha düşüyor 12 ay boyunca üyeliğinize bağlı olan hizmetinizden. Tek şart iki tarafın da faturalarının son gününü geçirmeden ödeme yapması. İnternette davet kodları bulabileceğiniz gibi eğer şartları sağlayan, otomatik ödemeye bağlı bir üyelik davet kodu ararsanız GDQE37 benim davet kodumu da kullanabilirsiniz.

Eğer başvuru konusu olsun, hat değerleri olsun aklınıza takılan bir soru varsa sorabilirsiniz.

Milleni'nin en büyük eleştiri konusu tracert çıkışlarını SoL üzerinden vermesi buna bağlı olarak ping sorunları yaşanması. Netspeed Türk Telekom üzerinden veriyor. Bence Türknet'ten sonraki en iyi çıkışları Netspeed veriyor.

Hocam ben aktif olarak Netspeed kullanmaktayım. Şunu rahatça söyleyebilirim hem vadettikleri hızı verebiliyorlar hem de müşteri temsilcileri her konuda çok yardımcı oluyorlar. Zaten altyapınız da gayet müsaitmiş sizin yerinizde olsam Netspeed'i tercih ederdim.

Alt yapım Vodafone bayisine gittiğimde 200Mbps ve üstünü de kaldırabileceğini söylüyor fakat tereddütlerim var firma hakkında. Yaptığınız yorum içimi rahatlattı açıkçası teşekkür ederim hocam.

Millenicom kullanıcısıyım birkaç ay oldu. Akşam 11'den sonra düzenli olarak internet kopması yaşıyoruz artık alıştık. Bazen bu kopmalar gündüzde başımıza geliyor. Ne zaman müşteri temsilcisini arasak bir sorun yok diyorlar. Talep açıyoruz yine sorun yok.

Şunu da ekleyeyim gerçekten altyapıdan alabildiğimiz internet hızını sonuna kadar veriyorlar bize. Belki de bundan dolayı kopma oluyordur.

İnternet kopmaları kullanıcı açısından gerçekten inanılmaz rahatsız edicidir diye düşünüyorum Türk Telekom'da böyle bir sorunla karşı karşıya kalmadım yorumun için teşekkür ederim dostum aydınlandım.

@Doğukan Gündoğdu hocam siz yine santral uzaklığını belirtmişsiniz ama buradan da sorgulama yapmanızı isteyeceğim her ihtimale karşılık.

Ben 8 aydır Netspeed kullanıyorum VDSL2 altyapısından. Oldukça memnunum. FTTH altyapımın aktifleşmesini bekliyorum. Yine Netspeed'den devam edeceğim hizmet almaya. Verdikleri hizmet, başvuru sürecinde sürekli yardımcı olmaları genel olarak müşteri temsilcilerinden oldukça memnun kaldım tüm sürecim boyunca. Ben hattımı ADSL olarak açtırmıştım. VDSL boş port yoktu çünkü. ISS taşıma churn işlemi yaptırmıştım. Sıfırdan kurulum değil. Hattım 47 saat içinde taşınmıştı. Bu süre boyunca hizmetim hiç kesilmedi. 47. saatte telefona SMS geldi kullanıcı bilgileriniz şeklinde. 1 ay sonra VDSL boş port açıldı. Hemen geçişimi istedim 15 saat içinde VDSL sinyali almaya başladım.

Tahminimce 100 Mbit 99 TL olan kampanyadan yararlanacaksınız. Eğer davet kodunu da girerek abonelik başlatırsanız 5TL daha düşüyor 12 ay boyunca üyeliğinize bağlı olan hizmetinizden. Tek şart iki tarafın da faturalarının son gününü geçirmeden ödeme yapması. İnternette davet kodları bulabileceğiniz gibi eğer şartları sağlayan, otomatik ödemeye bağlı bir üyelik davet kodu ararsanız gdqe37 benim davet kodumu da kullanabilirsiniz.

Eğer başvuru konusu olsun, hat değerleri olsun aklınıza takılan bir soru varsa sorabilirsiniz.

Milleni'nin en büyük eleştiri konusu tracert çıkışlarını sol üzerinden vermesi buna bağlı olarak ping sorunları yaşanması. Netspeed Türk Telekom üzerinden veriyor. Bence TurkNet'ten sonraki en iyi çıkışları Netspeed veriyor.

Tekrardan dediğiniz yerden kontrol edeyim hocam. Kod için de teşekkürler.

Baktım hocam görsel ektedir.
Geçmek istediğiniz internetleri fiyat fiyat ve sağladığı hızı belirtebilir misiniz?

TurkNet 100Mbps 139TL
Netspeed 100Mbps 98 TL.
Millenicom 100Mbps 99TL.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220325_141038_com.chrome.beta.jpg
    Screenshot_20220325_141038_com.chrome.beta.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Selamlar dostlar. Taahhütümün bitmesine çok az kaldı. 4 senelik Türk Telekom kullanıcısı olarak fiyat hariç hiçbir sorun yaşamadım. Dairem daha 2 veya 3 yaşında. Alt yapıma gelen internet 100 Mbps olarak gösteriyor. Santral uzaklığım 10 metre. Türk Telekom'da herhangi bir hız dalgalanması bağlantıda gidip gelmeler bakım harici görmedim. Bu yüzden alt yapıma güvenerek farklı bir firmaya geçmek istiyorum. 4 senelik bir kullanıcı olmama rağmen 35 Mbps download, 10 Mbps uploadlı internete 135TL para ödüyorum ve bu devirde bu fiyat açıkçası can sıkıcı. Alternatif olarak aynı fiyata TurkNet var, 100Mbps veriyor biliyorum ama fiyat olarak daha uygun gelen bu iki firma hakkında bilgi almak istiyorum. Daha sıcak baktığım firma Netspeed ama sizden fikir almak isterim dostlar.
Hocam eğer online oyun oynuyorsaniz comnet veya gıbırnete de bakabilirsiniz onlar da çok iyidir ve gıbırnet su an en ucuz tarifelere sahip ve kullanan çoğu kişi öneriyor. Hız konusunda bir derdiniz olmasın hepsi 100ü çok rahat verir eğer altyapı sıkıntısı yoksa.

Hocam eğer Online oyun oynuyorsaniz Comnet veya GIBIRNet'e de bakabilirsiniz onlar da çok iyidir ve GIBIRNet'su an en ucuz tarifelere sahip ve kullanan çoğu kişi öneriyor. Hız konusunda bir derdiniz olmasın hepsi 100ü çok rahat verir eğer altyapı sıkıntısı yoksa.

Online oyun oynuyorum o kadar çok firma oluştu ki şu an kafamda inanılmaz kararsızım hocam.

Cevremde kullananlar sorunsuz oldugunu soyledi bende NetSpeed basvurusu attim. Nisan 2 de deneyimleyecegim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı