Netspeed vs Millenicom

Daha fazla  
Selam şu anda TurkNet kullanmaktayım yeni gelen fiyat artışından sonra başka ISS geçme kararı aldım 75Mbps VDSL Türk Telekom altyapısına sahibim fakat 50'ye sabitliyorum kopmaları önlemek adına. Online oyunlarda fazla vakit geçiren birisiyim hangisinin ping durumu daha iyi olur hangisini bana daha stabil iyi değerler verebilir?
Hangisinin müşteri hizmetleri ilgilenmeleri vs. daha iyidir?

Netspeed kullanıyorum, memnunum. Kopma falan yaşamıyorum gayet sağlıklı. Müşteri hizmetlerine bağlanma durumu ise bazen uzun sürebiliyor ama çok ilgililer. Tavsiye ederim.

Selam şu anda TurkNet kullanmaktayım yeni gelen fiyat artışından sonra başka ISS geçme kararı aldım 75Mbps VDSL Türk Telekom altyapısına sahibim fakat 50'ye sabitliyorum kopmaları önlemek adına. Online oyunlarda fazla vakit geçiren birisiyim hangisinin ping durumu daha iyi olur hangisini bana daha stabil iyi değerler verebilir?

Netspeed.
Bende TurkNet'ten geçtim hattim sizin gibi 75 Mbps kendileri 50'ye sabitleyeceklerini soylediler onerim Netspeed'dir.

Komşunun internetini kullan millenicom kullanma 😀

Milenicomdan her anlamda uzak durun çok pişmanım geçebileceğiniz en berbat internet.Dolandırıcılar internet sürekli kopar.Bir sorununuz olduğunuzda ulaşamazsınız.Ancak parayı bir kaç gün geciktirin 50 kere ararlar vs.

Milenicomdan her anlamda uzak durun çok pişmanım geçebileceğiniz en berbat internet.Dolandırıcılar internet sürekli kopar.Bir sorununuz olduğunuzda ulaşamazsınız.Ancak parayı bir kaç gün geciktirin 50 kere ararlar vs.
Ankara'da 2 senedir kullanıyorum hiç kopma sorunu yaşamadım sadece bazı günler bakım oluyor onuda SMS ile haber veriyorlar 1 saatlik kesinti oluyor o da ayda bir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı