Netspeed vs Türk Telekom vs Türknet

Üstadım öncelikle detaylıca vermiş olduğunuz cevaplardan ötürü çokça teşekkürlerimi iletiyorum , bizim değerlerimiz de bunlardır , tercihlerimizi hangi yönde kullanmamız bize yarar sağlayacaktır?

Dosya Ekleri

• internet.png
    3,8 KB · Görüntüleme: 67
  • internet 2.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 78
Reis, SnR değerin 17 herhangi bir internet servis sağlayıcısının 75 mbpslik paketine geçip 70 mbps civarı internet alabileceğine inanıyorum en kötü 60-65 alırsın hat zayıflaması bu modemlerde gözükmüyor o sebepten çok yorum yapamadım. Netspeed 75mbps'lik paketini kaldırdı. Şu an tek 75 mbps türknet'te var. Millenicom da tercih edip, 100 mbps lik paket alıp 100 tl ödeyebilirsiniz size 60-70 civari internet vericeklerdir.

Hocam cayma bedelimiz yüksek çıkacağından dolayı önümüzdeki senenin kasım ayını yani taahhütümüzün bitimini beklemek zorundayız sanırsam seçenekler arasında Türknet daha makul geliyor gibi gözüküyor , Türknet'in sitesinden altyapı sorgulaması yaptığımda fiber Türk Telekom kutusu bulunduğundan dolayı mıdır bilmiyorum apartmanımızın ismi de seçenekler içerisinde bulunuyordu , sorgulattığımda ise 75mbps hız alabileceğim ibaresi karşıma çıkıyor , internet tarifesi olarak geçiş yaptığımızda otomatik olarak sabit telefon da dahil oluyor mu yoksa farklı bir opsiyon olarak mı sunuluyor hazır geçiş yapmışken sabit hat ücretinden de kurtulmuş olalım.

Size türknet'te yazan yazıyı tam olarak ileteyim.

Merhaba,
AKN'siz, gerçek sınırsız, yüksek hızlı internet (100 Mbps’e kadar), ev telefonundan her yöne ayda 1.000 dakika telefon görüşmesi var tarifede. Ayda 75.99 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.
1000 dakika ücrete dahil yazıyor.

Son düzenleme:

Efendim tekrardan çok teşekkür ederim cevaplarınız için bakalım önümüzdeki süreç bizi hangi sağlayıcının önüne bırakacak umarım bizim gibi düşünen arayışta bulunan herkes için hayırlısı olur , 50mbps 300gb kotalı sözde limitsiz paketimde kota aşımında hız düşümü oluyordu bizler de eyvallah diyorduk lakin bu son gelişmeler kota aşılınca internetin komple kesilmesi 90 liradan 120 liraya falan çıkmalar o da çok eski kullanıcıyız diye 120 liraymış vs. internet kullanıcılarının çoğalmaması için koyulan bir pranga , her neyse bizler de farklı çözümler arayarak yolumuza devam etmeye çalışacağız artık.

Merhaba, halletiniz mi? Merak ettim de.
Merhaba hocam, alakanızdan dolayı teşekkür ederim. Hızımın az da olsa düşmemesi için beklemeyi tercih ettim şimdiye kadar. Zaten daha kopma sorunu yaşamadım. Eğer yaşarsam yazdığınız şekilde destek talebi oluşturacağım.

Anladım tamamdır teşekkür ederim yazdığınız için size belki komik gözükebilir belki saçma diyebilirsiniz ancak sizi ben teşvik ettim sorun yaşamanızı istemem o sebepten fazla soru sorup vaktinizi alıyorum. İyi günler dilerim sorunsuz kullanmanız dileğiyle

Bugun Türknet'e geçiyorum kodunuzu xreariora@gmail.com gmail adresime yollayabilirmisiniz ikimizde faydalanalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…