ultraslan_trap
Kilopat
- Katılım
- 6 Eylül 2014
- Mesajlar
- 12
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Bu güzel üslubunuz için çok teşekkür ederim. Tabii ki sizin daha çok tecrübeleriniz önemlidir. Ancak şöyle bir durum var. Bu ISS değiştirme konusunda tecrübeniz yoksa çok arada kalabilirsiniz. Örneğin: Bazı arkadaşlar türknet çöppp, netspeed packet loss problemi var tarzı konuşuyorlar. İlk olarak hepsini kullanan bir birey için türknet tercih ettim. İlk kez tercih ediyorum şimdiye kadar Bende sizin gibi Türk Telekom Prime üzerinden 50 mbps sınırsız kullanıyordum sonra paketimin iptal olduğunu, yeni paketlere geçiş yapmamı istediler ben istemedim mecbursunuz falan dediler yeni paket ücreti 130 TL olacağını söylediler sonra 1 hafta içersinde sordum kapatma ücretim ne kadar 70 tl dediler bende Türknete geçtim. Netspeed çok iyidir güzeldir ancak ping ve packet loss ile karşılaşmıştım. Bazen hızlar 2-3 mbps'ye kadar düşebiliyor.Millenicom güzel hizmet veriyor öneririm ancak 15 tl fazla vermedim ben türknet tercih ettim. Şimdi Türknet neden tercih ettim onuda belirteyim. Türk Telekomu aradığınızda efendim arızanız hakkında Destek kaydı açıyorum saha ekipleri kontrol etsinler tarzı birkaç kez duymuşsunuzdur bu arıza kaydını insanlar açıyor. Türknet'te ise siz açıyorsunuz tek farkı bu. Zaten altyapı Türk Telekom'un olduğundan bir sorun çıktığında onlarla alakalıylsa yapmak zorundalar. Çünkü Türknet, Türk Telekomun altyapısını kiralıyor sadece bu şey gibi siz ev sahibisiniz kiralık evinizin duvarının sizin çocuğunuz tarafından kırıldığında bunu kiracı mı öder siz mi? bunun gibi bir şey Türknet ise 100 mbps'ye kadar sorunsuz hizmeti 86TL'ye 35 mbps'ye kadar hizmetini 76TL'ye veriyor. Millenicom'da 100 mbps 100TL o sebepten Türknet tercih ediyorum. Ancak altyapınız güzelse mesafeniz yakınsa geçiniz. Türk Telekomda ne hız alıyorsanız sorunsuz aynı hızı kesinlikle Türknet'te sorunsuz alırsınız hattınız desteklerse belki daha fazlasını.... Hatta son kez anımı paylaşayım Türk Telekomda 50 mbps kullanıyordum ben ucuz 86 TL'ye falan 100 gb akn'li falan eskiden kalma paketti. Sonra 100 mbps'ye geçmek istedim modem arayüzünde 91 mbps'ye kadar destekliyor snr değerim de iyi bana 70 75 hız verebilirler ancak müşteri hizmetleri vermedi paketi internetiniz kesilir bahanesiyle. Ama ben Türknet'e geçtim geçtiğim gün destek kaydı açıp 100 mbps pakete geçmek istedim. Bana 70 mbps tanımladılar 80 mbps tanımlasalarda kopma olmazdı ancak riske girilmedi kablomu değiştirip (çok ek var kablomda) 85 mbps'ye arttıracağım. Önerilerim bunlar: Size örnek olarak modem hızım ve hız testimi de atayım.
Geçmek istersiniz hem size hem bana 1 ay kazandırmak isterseniz BXR89HT96HRA bu kodu müşteri hizmetleri ile paylaşabilirsiniz.
Eki Görüntüle 467571Eki Görüntüle 467572
Halletiniz mi efendim? Arıza kaydı oluşturdunuz mu? Ben de sizin kadar merak ediyorum kusura bakmayın. Önerdim o kadar vaktinizi aldım düzelmesi beni mutlu eder. Hızınız düşecek 6 7 mbps ancak internetiniz stabil olacak dediklerimi yaparsanız. Bir gelişme olduğunda rica etsem bana da bildirir misiniz?
Reis, SnR değerin 17 herhangi bir internet servis sağlayıcısının 75 mbpslik paketine geçip 70 mbps civarı internet alabileceğine inanıyorum en kötü 60-65 alırsın hat zayıflaması bu modemlerde gözükmüyor o sebepten çok yorum yapamadım. Netspeed 75mbps'lik paketini kaldırdı. Şu an tek 75 mbps türknet'te var. Millenicom da tercih edip, 100 mbps lik paket alıp 100 tl ödeyebilirsiniz size 60-70 civari internet vericeklerdir.Üstadım öncelikle detaylıca vermiş olduğunuz cevaplardan ötürü çokça teşekkürlerimi iletiyorum , bizim değerlerimiz de bunlardır , tercihlerimizi hangi yönde kullanmamız bize yarar sağlayacaktır?
Reis, SnR değerin 17 herhangi bir internet servis sağlayıcısının 75 mbpslik paketine geçip 70 mbps civarı internet alabileceğine inanıyorum en kötü 60-65 alırsın hat zayıflaması bu modemlerde gözükmüyor o sebepten çok yorum yapamadım. Netspeed 75mbps'lik paketini kaldırdı. Şu an tek 75 mbps türknet'te var. Millenicom da tercih edip, 100 mbps lik paket alıp 100 tl ödeyebilirsiniz size 60-70 civari internet vericeklerdir.
Hocam cayma bedelimiz yüksek çıkacağından dolayı önümüzdeki senenin kasım ayını yani taahhütümüzün bitimini beklemek zorundayız sanırsam seçenekler arasında Türknet daha makul geliyor gibi gözüküyor , Türknet'in sitesinden altyapı sorgulaması yaptığımda fiber Türk Telekom kutusu bulunduğundan dolayı mıdır bilmiyorum apartmanımızın ismi de seçenekler içerisinde bulunuyordu , sorgulattığımda ise 75mbps hız alabileceğim ibaresi karşıma çıkıyor , internet tarifesi olarak geçiş yaptığımızda otomatik olarak sabit telefon da dahil oluyor mu yoksa farklı bir opsiyon olarak mı sunuluyor hazır geçiş yapmışken sabit hat ücretinden de kurtulmuş olalım.
1000 dakika ücrete dahil yazıyor.Hocam cayma bedelimiz yüksek çıkacağından dolayı önümüzdeki senenin kasım ayını yani taahhütümüzün bitimini beklemek zorundayız sanırsam seçenekler arasında Türknet daha makul geliyor gibi gözüküyor , Türknet'in sitesinden altyapı sorgulaması yaptığımda fiber Türk Telekom kutusu bulunduğundan dolayı mıdır bilmiyorum apartmanımızın ismi de seçenekler içerisinde bulunuyordu , sorgulattığımda ise 75mbps hız alabileceğim ibaresi karşıma çıkıyor , internet tarifesi olarak geçiş yaptığımızda otomatik olarak sabit telefon da dahil oluyor mu yoksa farklı bir opsiyon olarak mı sunuluyor hazır geçiş yapmışken sabit hat ücretinden de kurtulmuş olalım.
Size türknet'te yazan yazıyı tam olarak ileteyim.
Merhaba,
AKN'siz, gerçek sınırsız, yüksek hızlı internet (100 Mbps’e kadar), ev telefonundan her yöne ayda 1.000 dakika telefon görüşmesi var tarifede. Ayda 75.99 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.
1000 dakika ücrete dahil yazıyor.
Merhaba, halletiniz mi? Merak ettim de.
Merhaba hocam, alakanızdan dolayı teşekkür ederim. Hızımın az da olsa düşmemesi için beklemeyi tercih ettim şimdiye kadar. Zaten daha kopma sorunu yaşamadım. Eğer yaşarsam yazdığınız şekilde destek talebi oluşturacağım.Merhaba, halletiniz mi? Merak ettim de.
Anladım tamamdır teşekkür ederim yazdığınız için size belki komik gözükebilir belki saçma diyebilirsiniz ancak sizi ben teşvik ettim sorun yaşamanızı istemem o sebepten fazla soru sorup vaktinizi alıyorum. İyi günler dilerim sorunsuz kullanmanız dileğiyleMerhaba hocam, alakanızdan dolayı teşekkür ederim. Hızımın az da olsa düşmemesi için beklemeyi tercih ettim şimdiye kadar. Zaten daha kopma sorunu yaşamadım. Eğer yaşarsam yazdığınız şekilde destek talebi oluşturacağım.
Bugun Türknet'e geçiyorum kodunuzu xreariora@gmail.com gmail adresime yollayabilirmisiniz ikimizde faydalanalım.Anladım tamamdır teşekkür ederim yazdığınız için size belki komik gözükebilir belki saçma diyebilirsiniz ancak sizi ben teşvik ettim sorun yaşamanızı istemem o sebepten fazla soru sorup vaktinizi alıyorum. İyi günler dilerim sorunsuz kullanmanız dileğiyle
Tabi hemen yolluyorumBugun Türknet'e geçiyorum kodunuzu xreariora@gmail.com gmail adresime yollayabilirmisiniz ikimizde faydalanalım.