NetSpeed vs. TurkNet vs. Millencom vs. Vodafone

YnsCann

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba dostlar, şu anda Vodafone Business 20 Mbps VDSL paketini kullanıyorum ve taahhütün 1 ay gibi bir süresi kaldı. Yeni paket hakkında gerçekten kararsız kaldım. Sizlerden bir akıl almak istiyorum.

Şimdi Vodafone Business ile devam edersem eğer (Babamın iş yeri Vodafone anlaşmalı olduğu için alabiliyorum.) 2 paket çıkıyor ortaya ve şu ana kadar da memnunum yani büyük bir sorunum olmadı.

1- Sabah 8'den 8'e 30 akşam 3 Mbps aylık ₺65.
2- Sabah 8'den 8'e 100 akşam 10 Mbps aylık ₺95.

TürkNet kullanırsam eğer anladığım kadarı ile 100 Mbps ₺85 olacak (anlatırsanız sevinirim) ama çok şikayet ve ilgisiz olduğunu duyuyorum.

NetSpeed kullanırsam eğer 2 paket ortaya çıkıyor ama hiçbir bilgim yok nasıl bir şirket.

1- 35 Mbps aylık ₺75
2- 75 Mbps aylık ₺95

Millenicom kullanırsam eğer 2 paket ortaya çıkıyor fakat bunda da şikayet olduğunu duydum.

1- 35 Mbps aylık ₺85
2- 100 Mbps aylık ₺110

Arkadaşlar, hızımdan şu an çokda memnun değilim yani az geliyor, yalan yok. Ama çok da para vermek istemiyorum ve 1 kere alıp kullanmak istiyorum. Sorun çıkmasın, hoş zamanım çok olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de hangi şirket modem veriyor onu da belirtirseniz hoş olur, modemler uğraşmak istemiyorum.
Not: Paketleri eşitlemek için ortalama diye belirttim.

Bir TürkNet kullanıcısı olarak kasten ben memnunum. Şikayetlerin sıkıntısı da müşteri hizmetleri kaynaklı büyük ihtimal ama ben hiç böyle bir şeye rastlamadım. Bir diğer sıkıntı çok fazla altyapı çalışması olduğu için çoğunlukla geceleri 3'ten sonra internet kesiliyor. Bence altyapın neyi destekliyorsa ona göre bir paket seç.

TürkNet öneririm. Bugüne kadar saysan 2-3 kere arıza durumu yaşamışımdır. Teknik destek kaydı oluşturduğunda hızlı geri dönüş yapıyorlar. Bu arada Vodafone'a asla bulaşma derim.

Yaşadığınız yere göre çok değişen bir durum. Eğer bulunduğunuz yerde Türknet’in YAPA altyapısı varsa öneririm yoksa önermiyorum. Müşteri hizmetleri, ping sorunu oluyor. 1 sene kullandım, hız olarak da akşam prime time denilen yoğun zamanlarda da düşüş yaşıyordum. Şu an Millenicom kullanıyorum. Yaklaşık 14 ay oldu. 100 Mpbs paketteyim, 95-96 Mpbs download hızı, 8-8.5 Mpbs upload hızı alıyorum. Şimdiye kadar bir defa sorun oldu, onu da müşteri hizmetleriyle konuşup belirttikten sonra 2 saat içinde çözüldü. Eğer Superonline Fiber altyapısı varsa 50 Mpbs hızı olan paketi yine bu fiyatlara tercih edebilirsiniz.

TürkNet'i tavsiye ederim. Sanki diğer firmalarda arıza kaydını oluşturduktan sonra çözülene kadar müşteri hizmetleri ile sohbet ediyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı