Netspeed vs. TurkNet

Şuan başvuru yapıcam kodunuzu verirsen seninkini kullanayım sende kazan bende.
Merhabalar, sanırım siz kodla internet bağlattınız, bir gün önce ödeme yapmamız gerekiyormuş. Eğer son ödeme tarihi 11 ise 11inde ödersek 12sinde onlara ulaşıyor ve bu yüzden 5 TL indirim sağlanmıyormuş ben bugün ödedim en geç de 10unda öderim ki ikimizin de indirimi sağlansın bilginiz olsun.
 
Merhabalar, sanırım siz kodla internet bağlattınız, bir gün önce ödeme yapmamız gerekiyormuş. Eğer son ödeme tarihi 11 ise 11'inde ödersek 12'sinde onlara ulaşıyor ve bu yüzden 5 TL indirim sağlanmıyormuş ben bugün ödedim en geç de 10'unda öderim ki ikimizin de indirimi sağlansın bilginiz olsun.

Merhaba evet bağlattım bana fatura kesilmedi daha 16'sında kesilecek diye söylemişlerdi bağlatmadan önce müşteri hizmetleri.Fatura bekletmek pek sevdiğim bir şey değildir hatırlattığın için teşekkürler.
 
NetSpeed kullanıyorum memnunum sorun olduğunda çözüyorlar, bekletme olmuyor. Bugüne kadar uzun süreli kopma olmadı ya bakım oldu internet yavaşladı ya da hafif ping oldu ama bunlar genelde dönemsel oldu 2 senedir kullanıyorum. Türk Telekom asla kullanmam, en azından bu tahattüt yok. Dilersen sana kod verebilirim böylelikle her faturadan 5 TL düşecek. Ay sonuna kadar kampanya var.

Hala sıkıntısız kullanıyor musun? Ve LoL, CS gibi oyunlarda kaç ping alıyorsun?
 
Hala sıkıntısız kullanıyor musun? Ve LoL, CS gibi oyunlarda kaç ping alıyorsun?
Ben de geçen ay TT taahhüt bitmesi sonucu geçtim Netspeed'e, daha ucuz ve pingler daha stabil, az. TT'deyken peedtest'te 12-20 ping alıyordum en yakın sunucudan, şuan 5-6 ping alıyorum. Netspeed 76₺'lik 35Mbps paketteyim, LoL'de 18 ping CSGO'da ise ortalama 50 ping alıyorum. Altyapımda sıkıntı olmadığı için bir kopma vesaire sıkıntı yaşamadım.
 
Hala sıkıntısız kullanıyor musun? Ve LoL, CS gibi oyunlarda kaç ping alıyorsun?
Evet kullanıyorum, LOL’de 21-22 Ping alıyordum Asus modemle beraber ama şu an oyun oynayamıyorum sistemi sattım. Tavsiye ederim marttan önce girerseniz indirimli fiyatı var sanırım. Netspeed referans: DI4AKB bu kodla indirimden faydalanabilirsiniz. Sadece faturayı son gün ödemeyin birkaç gün önce ödemeniz gerekiyor.
 

Geri
Yukarı