NetSpeed vs TurkNet

ErgunPlak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar eve internet bağlatacagım normalde altyapım 13 Mbps destekliyor diye yanaşmamıştım ama dun gece bakinca altyapım yukselmis 70 Mbps olmus. Nasıl oldu hiçbir fikrim yok. Ping sorunu ve kopma olmayan bir ISS istiyorum. NetSpeed ve TurkNet arasinda kaldim. Baska varsa taahhüt olmayan onerilerinize acıgım. Ping sorunundan cok cektim arkadaşlar mobil veri ile CS:GO oynuyorum. En az ping vereni ariyorum, biktım cunku kopam ve ping sorunundan. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar eve internet bağlatacagım normalde altyapım 13 Mbps destekliyor diye yanaşmamıştım ama dun gece bakinca altyapım yukselmis 70 Mbps olmus. Nasıl oldu hiçbir fikrim yok. Ping sorunu ve kopma olmayan bir ISS istiyorum. NetSpeed ve TurkNet arasinda kaldim. Baska varsa taahhüt olmayan onerilerinize acıgım. Ping sorunundan cok cektim arkadaşlar mobil veri ile CS:GO oynuyorum. En az ping vereni ariyorum, biktım cunku kopam ve ping sorunundan. Teşekkürler.

TurkNet tavsiye ederim altyapı varsa çok iyi sonuç ama yoksa rezalettir.

TurkNet kullanıyorum ve çok memnunum. Çok nadir 5 dakikalık kesilmeler olabiliyor ama çok çok nadir. Arkadaşımı getir kampanyası ile birkaç faturada bedavaya geldi(hem size hem de kullanan fatura ödemiyor. On numara iş. Eğer TurkNet'e geçicekseniz referans verebilirim :d

Ben NetSpeed kullanıyorum, CS:GO'yu baz alırsak pingden yana endişeniz olmasın. Yoğun saatlerde bile 55-58 civarını geçmiyor. Sadece ben bağlanırken 40 civarlarında.
Kopma yaşamadım hiç.
Bu da 75/8 paketin hız testi.
1613636698967.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı