Ne zamandır kullanıyorsun?
Kesinlikle TurkNet. Netspeed, benim pinglerimi ilk Ankara, sonra istanbula gönderdiği için 15-16 pingden aşağı alamıyordum. TurkNet'in omurga ağı bana çok iyi geldi. 16 pingim 5 pinge düştü. Hız olarak ise altyapı sorgusuna göre değil, fiziksel kapasitem ne kadarsa o kadar veriyorlar. Müşteri hizmetleri deneyimi konusunda çok da iyi tecrübeler yaşamadım. Canlı destek olması çok bir şey ifade etmedi. Hız güncellemeleri, paket değişikliği ve statik IP alma gibi basit şeyleri yaptılar. Teknik sorunum oldu ama Türk Telekom ekibini yönlendirmediler. Dümdüz kendi ağızımla ekip yollayın dedim 10'larca kez ama reddettiler. Tüm teknik işlemleri müşteriye yıkıp duruyorlar. Hiç memnun kalmadım o yüzden. Netspeed'de memnuniyet teknik arıza çıkana kadar oluyor. Gerisi Allah'a emanet.
Her sağlayıcı Statik IP hizmeti için ayrı fiyat veriyor. NetSpeed 15 TL'ye, TürkNet 12 TL'ye, Türk Telekom 30 TL'ye veriyor.Statik IP bir sitede aylık 12 lira diğer sitede 25 lira yazıyor bunun güncel bilgisini verebilecek var mı?
Her sağlayıcı statik IP hizmeti için ayrı fiyat veriyor. Netspeed 15 TL'ye, TurkNet 12 TL'ye, Türk Telekom 30 TL'ye veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.