Netspeed vs TurkNet

Şu anda Telekom bile halihazırda on numara beş yıldız bir destek sunamıyor çünkü personeller çok bilgisiz. En uygun hangisi ise onu kullanın hepsi de birbirinin aynısı. Telekom, TurkNet, Netspeed yani pek farksız. TurkNet geçecek olursanız da kod konusunda yardımcı olabilirim.

ikisinde de müşteri hizmetleri yok geçecekseniz ona göre geçin, 3 ay indirimli kullanırım diye hiç boşuna heveslenmeyin TurkNet bir ayını kullandırmıyor, benim bir ayımı kullandırmadı, başlattıktan 2 ay sonra peşin ödeme periyodunu başlattı, şimdi paramı geri alacağım Türk telekom'a geçeceğim, sadece fiyat olarak bakmayın karşınızda muhatap yoksa aldığınız hizmet hiçbir boka yaramaz.

ikisinde de müşteri hizmetleri yok geçecekseniz ona göre geçin, 3 ay indirimli kullanırım diye hiç boşuna heveslenmeyin TurkNet bir ayını kullandırmıyor, benim bir ayımı kullandırmadı, başlattıktan 2 ay sonra peşin ödeme periyodunu başlattı, şimdi paramı geri alacağım Türk telekom'a geçeceğim, sadece fiyat olarak bakmayın karşınızda muhatap yoksa aldığınız hizmet hiçbir boka yaramaz.
Hiç öyle düşünmeyin, ben de ona bakarsanız 2 evimde de TürkNet kullanıyorum 1 gün kesinti dahi yaşamadım. Kendi altyapınız sorunlu diye herkes aynı sorunu yaşayacak değil.

Ben VDSL kısmında Superonline firmasından TurkNet'e geçtim. Hız aynı ama en azından video izlerken kopma donma olmuyor. Ayrıca ping olayı da çok daha iyi TurkNet'te. Ayrıca taahhüt yok. Beğenmezsem geçerim farklı operatöre.

Son düzenleme:
Benim ev yerden fiber hattına uygun değil, uygun olsaydı örümcek ağı gibi havai sistemle hiç uğraşmak zorunda kalmazdım, o yüzden mecbur TurkNet kullanıyorum ve kullanacağım, burada sorun altyapı değil, altyapın iyi ise dünyadaki bütün operatörler iyidir, İnşallah sorun yaşamazsınız sorun yaşarsanız siteden kayıt açarsınız inşallah işten anlayan biri sizi iki üç gün içerisinde arar ve işinizi çözer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı