Netspeed yine mi çöktü?

İnternet sorunu yaşayan herkes için tüm geçmiş sorun kayıtlarınızı belgeleyip tarihlendirmenizi öneririm. Açıkçası ben bu sorun çözüldüğünde eğer telafi faturadan indirim verilmezse tüm günler için THH dosyası açıp bunun telafisini gerekirse zorla alacağım. Geçmişte farklı internet sağlayıcılarına aynısını yaptım, hız testleri ve yazışmalarınız ile sorun bildirilerinizi belgelemeniz yeterli.

Bu ay 5 gün bu sorun devam etti. Sadece bunu saydığımızda bile şu anda faturam üzerinde 105 TL'ye geliyor. 5-10 TL demeyin siz de aynısını yapın. Size az para gelecek olabilir ama onlara dosya masrafları vb. derken 500 lira civarı ek masrafa mal olacaktır.

Ben de NetSpeed kullanıcısıyım. Siber saldırılar yüzünden demişler her gün aynı saatlerde döngüye bağladılar artık sıkıcı olmaya başladı. 3-4 gündür çözüm bulamıyorlar sanırım, tam delirmelik.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçiş için başvurduğumuzda kurulum ücreti alıyorlar mı acaba yoksa 0'dan bağlantı yapacakalar için mi geçerli?
Ne yalan söyleyeyim ben yapmadım hocam. Ama interneti gayet iyi. Ben anlamıyorum o işlerden kusura bakmayın.

Ben aradım Türkneti öyle konuştum. Kurulum ücreti alamayacaklarını söylediler.

Ben memnundum sadece bugün sorun yaşadım müşteri hizmetlerine bağlanamadım, uygulamaya giremedim twitterdan açıklamayı gördüm siner saldırı var diyor. İnşallah kısa zamanda hallederler çünkü bu çağda İnternet çok önemli insanlar alıştı. Elektirk gitmesiyle aynı şey

Hız testi alsak ne olacak hocam? Hız olması gerektiği gözükmesine rağmen internet yavaş neyi nasıl kanıtlayalım?

Geçiş için başvurduğumuzda kurulum ücreti alıyorlar mı acaba yoksa 0'dan bağlantı yapacakalar için mi geçerli?
bana 850tl kurulum ücreti çektiler

Ben aradım Türkneti öyle konuştum. Kurulum ücreti alamayacaklarını söylediler.
bende aylık olarak ödeneceği söylendi kayıt var

bana 850tl kurulum ücreti çektiler

bende aylık olarak ödeneceği söylendi kayıt var
kurulum ücretinin aylık ödemesi*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…