Netspeed yine mi çöktü?

İndirme ve yükleme hızlarımda sorun yok ancak sanırım paket kaybı var bu yüzden internet kullanılamayacak şekilde kötü şuan.

arkadaşlar ben 2 evin internetini de bu nedspeede geçirmiştim.
ilk 3 ay çıkamıyoruz diye biliyorum ne yapacağım ben ? 3 ay buraya mıhlandım mı ben yani internetsiz :D bide parasını isterler her ay..
cıkabiliyo muyuz bilen varmı

bundan sonra tövbe ettim ya vodofone ya da superonline olacak. 200 300 fazla veririm rezillik çekmem ya.
turknette aynı o da ttnet alt yapısı kullanıyor ona da geçmem. vodofone ile superonline yi bilmiyorum belki kendi alt yapıları vardır onlarda sorun yaşayan pek görmedim hiç

arkadaşlar ben 2 evin internetini de bu nedspeede geçirmiştim.
ilk 3 ay çıkamıyoruz diye biliyorum ne yapacağım ben ? 3 ay buraya mıhlandım mı ben yani internetsiz :D bide parasını isterler her ay..
cıkabiliyo muyuz bilen varmı

bundan sonra tövbe ettim ya vodofone ya da superonline olacak. 200 300 fazla veririm rezillik çekmem ya.
turknette aynı o da ttnet alt yapısı kullanıyor ona da geçmem. vodofone ile superonline yi bilmiyorum belki kendi alt yapıları vardır onlarda sorun yaşayan pek görmedim hiç
Turknet'e geç o çıkış işlemlerini 1500 TL'ye kadad karşılıyor.

Dediklerine göre siber saldırı varmış.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-27 210654.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-27 210654.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 154
Fiber bağlantı olmasına rağmen bakır kablonuzda ek olabilir yazmışlar, neyin eki bari destek mesajı yazmadan önce bilgilerime baksaydınız.

Bugün saat 17:00 civarında Netspeed’in 444 0 217 numaralı müşteri hizmetlerini aramaya çalıştım ancak "HAT MEŞGUL" hatasıyla karşılaştım. Alternatif olarak 0850 800 5 800 numarasını aradım. Bu hatta 20 dakika boyunca beklememe rağmen ne arayan var ne soran. Şu an tekrar denediğimde o numara da devre dışı kalmış, yine "HAT MEŞGUL".

Mobil uygulamalarına giriş yapılamıyor, sistem tamamen çökmüş durumda.

Web sitelerindeki yapay zeka destek sistemine yazdığımda ise 24.06.2025 tarihinden itibaren "siber saldırı altındayız" cevabını aldım.

SORUYORUM:

• Bu saldırıya karşı neden önlem alınmadı?
  • Ben faturamı düzenli ödüyorsam, siz neden hizmet vermiyorsunuz?
  • Madem hizmet yok, neden hâlâ para talep ediyorsunuz?

Ben müşteri olarak görevimi yapıyor, faturamı zamanında ödüyorum. Siz ne yapıyorsunuz? HİÇBİR ŞEY. Ne iletişim var, ne destek, ne bilgilendirme.

Artık yeter! Bugünden itibaren başka bir ISS (internet servis sağlayıcısı) ile çalışacağım.

1 YILLIK NETSPEED TECRÜBEMİN ÖZETİ:
İlk günden bu yana sorun yaşıyorum. Bağlandığı gün arayıp, hız sorunu bildirdim.
Paketim 100 Mbps, altyapım 87 Mbps destekli olmasına rağmen sık sık 1 Mbps’ye kadar düşen hızlar yaşadım.
Maksimum gördüğüm değerler genelde 30-40 Mbps oldu.
Her ay düzenli aynı problemi yaşadım.

Son 2 aydır nispeten rahattım ama şimdi sistem komple çökmüş.

İsteyene tüm kanıtları (hız testleri, arama kayıtları, ekran görüntüleri) gönderebilirim.

KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM.
Altyapınız varsa bile başka firmaları tercih edin. Netspeed tam bir hayal kırıklığı!

1751047233043.png

Sinirlendim, TurkNet'e geçtim. 50 TL için uğraşamam.
TürkNet'e geçiş yapmayı düşünüyorum

kurulum ücreti olarak 800tl istiyor kendi kurulumumuzu kendimiz yapamıyor muyuz?

bu soruyu sorduğumda olumsuz cevap aldım

sizlerde durum nedir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı