Netspeed'de yüksek ping almak

• Konuyu başlatan fxtih
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 994

fxtih

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, dün Netspeed'e geçiş yaptık. Eskiden TurkNet kullanıyorduk. Şu zamlardan sonra Netspeed'e geçtik fakat çok fazla pingim çıkıyor. Minecraft PvP oynuyorum. 180, bazen abartısız söylüyorum 1000 Ms'lere kadar çıkıyor. Bu sizde de oluyor mu? TurkNet'teyken böyle bir sorun yoktu.

100 MBPS'lik paketi kullanıyoruz.

Dosya Ekleri

• 1674905914734.png
    1674905914734.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, dün Netspeed'e geçiş yaptık. Eskiden TurkNet kullanıyorduk. Şu zamlardan sonra Netspeed'e geçtik fakat çok fazla pingim çıkıyor. Minecraft PvP oynuyorum. 180, bazen abartısız söylüyorum 1000 Ms'lere kadar çıkıyor. Bu sizde de oluyor mu? TurkNet'teyken böyle bir sorun yoktu.

100 Mbps'lik paketi kullanıyoruz.

İnternet hızınız çok düşük. Müşteri hizmetlerini arayın 10 Mbps alıyorum 100 almam gerekirken deyin. Paketiniz 100 Mbps ise oradaki değer 100'e yakın olmalı.

100 Mbps'lik paketi kullanıyoruz.

Wi-Fi'dan mı bağlanıyorsun modeme yoksa kablo ile mi bağlanıyorsun?

Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiniz mi? Cidden sıkıntılı bir durum geçmiş olsun.

Altyapı kaynaklı olabilir cmd'den tracert tr.leagueoflegends.com yazıp enter'a basarak sonuçları buraya iletir misiniz?

Bende ISS değiştirmeyi planlıyorum.Netspeed tracert sonuçlarını merak ediyorum.

Altyapıyla alakalı bir sorun olduğu aşikar. Altyapınız VDSL mi fiber mi? Attığınız görselde 10Mbps alıyorsunuz fakat 100Mbps paketten bahsediyorsunuz? Ortada bir sorun olduğu aşikar. Bu yaşadığınız sorunun Netspeed ping sorunu olduğunu düşünmüyorum. Daha büyük bir sorun var ortada. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

@quadroxxq Ben de Netspeed kullanıcısıyım. Sizin için bu sonuçları aşağıya ekliyorum. Aldığım değerlerin Turknet ile aynı hatta bir tık iyi olduğunu söyleyebilirim.

Tracert sonuç:

Capture.PNG

Netspeed geçiş sürecimle ilgili rehberi de buradaki bağlantıya tıklayarak okuyabilirsiniz:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı