Netspeed'den Comnet'e geçişte başkasının üzerine olan üyelik kendi üzerimize alınır mı?

OrnitorenkPepsi

Megapat
Daha fazla  
Bugün Comnet'e geçmeye karar verdim ve Netspeed kullanıyorum. Sorun şu ki annemin üzerine kayıtlı hat ve Comnet'e kendim başvurup kendi adımı ve bilgilerimi vermek istiyorum. xDSL numarasını verdiğimde Comnet sorun etmedi ama başım ağrısın istemediğimden de buraya sorayım dedim.

Şimdi Comnet'e geçerken annemin üzerine olan hattı benim üzerimden kaydettirirsem sorun çıkar mı?

Bugün Comnet'e geçmeye karar verdim ve Netspeed kullanıyorum. Sorun şu ki annemin üzerine kayıtlı hat ve Comnet'e kendim başvurup kendi adımı ve bilgilerimi vermek istiyorum. xDSL numarasını verdiğimde Comnet sorun etmedi ama başım ağrısın istemediğimden de buraya sorayım dedim.

Şimdi Comnet'e geçerken annemin üzerine olan hattı benim üzerimden kaydettirirsem sorun çıkar mı?
Sanırım devretmek için ücret alınıyordu veya sadece telefon hatlarındaydı o tam emin değilim.

Şansımı deneyip istediğim şekilde başvurmaya karar verdim, konuyu güncellerim eğer gelişme olursa.
Edit: ADSL altyapıya sahip olduğum için başvuruyu iptal ettirmek zorunda kaldım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı