Paketim yakın zamanda bitiyor, bulunduğum yerde 94 Mbps VDSL altyapısı var. Bazıları Netspeed VDSL'de sıkıntı çıkartıyor demişler ama bir sorun çıkar mı? Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
Netspeed VDSL kullanıyorum. 67Mbps paketim var.Paketim yakın zamanda bitiyor, bulunduğum yerde 94 Mbps VDSL altyapısı var. Bazıları Netspeed VDSL'de sıkıntı çıkartıyor demişler ama bir sorun çıkar mı? Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
Konum derken sehirimi kast ediyorsunuz? Sehrin merkezindeyim fakat küçük bir il oldugu icin korkuttu biraz. Online daha cok arkadaslarimla falan oynuyorum arada LoL falan giriyorum ekstra olarak.Konumunuz neresi? Online oyun oynuyorsanız hangilerini oynuyorsunuz?
Konum derken sehirimi kast ediyorsunuz? Sehrin merkezindeyim fakat küçük bir il oldugu icin korkuttu biraz. Online daha cok arkadaslarimla falan oynuyorum arada LoL falan giriyorum ekstra olarak.
3 senedir Netspeed kullanıyorum. Ciddi bir olay yaşamadım. Referans kodu ile her ay extra indirimde alabiliyorsun. Altyapın iyi ise geçebilirsin evet..Paketim yakın zamanda bitiyor, bulunduğum yerde 94 Mbps VDSL altyapısı var. Bazıları Netspeed VDSL'de sıkıntı çıkartıyor demişler ama bir sorun çıkar mı? Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
Karaman'da yasiyorum.Konum derken hangi il de ikamet ettiğinizi soracaktım yanlış anlamayın. Batı ve İç Anadolu'da Netspeed ping açısından kullanılabilir.
Altyapimin iyi olup olmadigini bilmiyorum.3 senedir Netspeed kullanıyorum. Ciddi bir olay yaşamadım. Referans kodu ile her ay extra indirimde alabiliyorsun. Altyapın iyi ise geçebilirsin evet..
Modem değerlerinden anlarsın, hat zayıflaması vs.Karaman'da yasiyorum.
Altyapimin iyi olup olmadigini bilmiyorum.
Karaman'da yasiyorum.
Altyapimin iyi olup olmadigini bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.