Netspeed'e geçilir mi?

Eswaii

Hectopat
Daha fazla  
Paketim yakın zamanda bitiyor, bulunduğum yerde 94 Mbps VDSL altyapısı var. Bazıları Netspeed VDSL'de sıkıntı çıkartıyor demişler ama bir sorun çıkar mı? Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Paketim yakın zamanda bitiyor, bulunduğum yerde 94 Mbps VDSL altyapısı var. Bazıları Netspeed VDSL'de sıkıntı çıkartıyor demişler ama bir sorun çıkar mı? Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Konumunuz neresi? Online oyun oynuyorsanız hangilerini oynuyorsunuz?

Netspeed VDSL kullanıyorum. 67Mbps paketim var.
Altyapımın komik bir sıkıntısı olduğu için küçük sorunlar yaşıyorum. SNR Margin değerim 9 çünkü.

Onun dışında iyi bir hizmet. Millenicom'dan geçmiştim ve müşteri hizmetlerine ulaşmak çok kolay Millenicom'a göre. Arıyorum direk bağlıyor. İnternetim öldüğü zamanda arıza kaydı açmıştım ve yarım hafta sürsede (3 gün) sorunu düzeltmeleri için Türk Telekom ekibi yolladılar. (Hafta sonuna denk gelmişti ayrıca.)
Uygulama arayüzleri iyi sayılır ve günlük kesinti veya kopma olmuyor, kötü hat değerim olsa bile. Şahsen memnunum ve tavsiye ederim.
(Şehrin merkezinde oturuyorum.)

Konumunuz neresi? Online oyun oynuyorsanız hangilerini oynuyorsunuz?
Konum derken sehirimi kast ediyorsunuz? Sehrin merkezindeyim fakat küçük bir il oldugu icin korkuttu biraz. Online daha cok arkadaslarimla falan oynuyorum arada LoL falan giriyorum ekstra olarak.

Önce bölgenizdeki altyapı kalitesi, sonra servis sağlayıcı kalitesine göre değişir. Yaklaşık 6 yıldır netspeed kullanıyorum. Bunun da 4 yıl ADSL, sonrası ise VDSL. Netspeed tarafında şimdiye kadar bir problem yaşamadım. Ekonomisinden dolayı Netgsm'e geçmeyi düşünüyorum, bir de sen incele istersen.

Konum derken sehirimi kast ediyorsunuz? Sehrin merkezindeyim fakat küçük bir il oldugu icin korkuttu biraz. Online daha cok arkadaslarimla falan oynuyorum arada LoL falan giriyorum ekstra olarak.

Konum derken hangi il de ikamet ettiğinizi soracaktım yanlış anlamayın. Batı ve İç Anadolu'da Netspeed ping açısından kullanılabilir.

3 senedir Netspeed kullanıyorum. Ciddi bir olay yaşamadım. Referans kodu ile her ay extra indirimde alabiliyorsun. Altyapın iyi ise geçebilirsin evet..

Konum derken hangi il de ikamet ettiğinizi soracaktım yanlış anlamayın. Batı ve İç Anadolu'da Netspeed ping açısından kullanılabilir.
Karaman'da yasiyorum.
3 senedir Netspeed kullanıyorum. Ciddi bir olay yaşamadım. Referans kodu ile her ay extra indirimde alabiliyorsun. Altyapın iyi ise geçebilirsin evet..
Altyapimin iyi olup olmadigini bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı