Daha fazla
LOL konusunda NetSpeed'in gerçekten problemleri var. Sosyalde çok fazla ping sorunundan bahseden vardı. Ping konusunda bulunduğun yerde eskiden aldığın internetin kalitesi iyi idi ise eğer Millenicom'u da önerebilirim.
Şimdi sorun şu ki sen internetini iptal etmişsin. Yani senin internet bağlantını saha dolabından kesmiş olma, diğer bir yandan da önceden hizmet aldığın portun başkasına verilmiş olma ihtimali var. Eğer dediğim durumları olmuşsa sana yeniden port ayarlayıp bağlantı çekmeleri gerekecek. Yani kablolamayı baştan yapmak zorunda kalabilirsin. Direkt geçişte kurulum ile uğraşmıyorsun, o yüzden hali hazırda internetin olup olmadığını sordum.
Hani 25-30ms'e kadar sabit olacak şekilde sorun değil benim için. Binaya dış yalıtım yapıldığı için o kablo altta kaldı, şimdi dışardan yeni kablo çekersek gizleyemeyiz çirkin gözükecek o yüzden önemli bu benim için. 30 TL fazla verip aynı hızı TTNET'den de almak istemiyorum açıkcası o kadar res çektik adamlara tekrar geliyorum demek de istemiyorum
Ayrıca millenicom ile netspeed arasına 3 tl fiyat farkı var milleni daha mı iyidir ki?